Hova tűnt Gondolkozóó?
Nem csak ő..., hanem:
Kolopele, Pedro, <covenant>, Szabadosi János, Helmet, Mudri Lav, Bumbi02... stb... hirtelen ennyi jutott eszembe (bocsánat, ha kihagytam valakit).
Ezeknek a kommentelőknek a véleménye (pártállástól függetlenül) figyelmet érdemeltek.
Anyag nem vész el, csak átalakul?! ...esetleg új regnév, vagy letiltották a nevüket?
Honnan veszed, hogy ostobaságokról beszél?
Elég érdekes, hogy beismerted, hogy nem konyítasz a témához, nem ástad bele magad, és mégis megmondod a frankót, hogy ostoba összeesküvés-elmélet az egész.
Tudnál olyan dolgot mutatni, ami cáfolja az árnyékkormány létét? Vagy a zsidók túlhatalmáról szóló "meséket"? Vagy olyan dolgot, ami bizonyítja az LHO teóriát a JFK üggyel kapcsolatban?
21:35 Mudri Lav
"a nagyon hülye kérdéseket mostanában meg se nyitónapon tudod az ilyen ezerszer lerágott csont témákat."
Immáron egy kicsit passzivitásba vonultam én is... Bár megnyitok minden kérdést, de önuralmat gyakorlok magamon és legtöbbször nem kommentelek (gondolom sokak örömére), legfeljebb csak pontozok (ez az oldal erről is szól)... :)
Még én is élek, csak hát néha tanulni is kell..:D
Tényleg eltűntek régi nevek, néha úgy hiányoznak :'(
Amúgy, azt hittem csak én kapom az összeesküvés elméletekről a legújabb információkat levélben Haggardtól, de akkor tévedtem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!