Hova tűnt innen a jobbikos népség?
Figyelt kérdés
Eddig minden kérdésnél ott voltak, de már egy ideje eltűntek, csak kevesen vannak...2012. máj. 8. 17:48
1/19 anonim válasza:
1. Jobbik esetben rájöttek, hogy itt nem fognak tudni olyan jelentős támogató-tábort toborozni, hogy érdemes lenne velünk tovább maradniok
2. Az is előfordulhat, hogy újabb támadásokat terveznek ellenünk, és most rendezik a soraikat
3. Nekem egyáltalán nem hiányzik a habzó-véres-tajtékzó, mindenki-mást lesörprő vélemény nyilvánításuk.
2/19 anonim válasza:
Nagy wc-n vannak egy pillanat és érkeznek.
3/19 anonim válasza:
Rosszkor jöttél fel. Talán majd máskor...
5/19 anonim válasza:
Szerintem más oldalakra irányították át őket. Itt maradtak az MSZP DK munkásai. Azért áruljátok el, mennyi fizut kaptok ezért?
6/19 anonim válasza:
A jobbikos válaszok nem mindig "polkorrektek", ezért nem biztos hogy megmaradnak a gyk nagy történelemkönyvében:)
Valakinek meg dolgozni is kell ha már a többi egész nap itt lebzsel:)))
7/19 Valaki0702 válasza:
Jelentkezem Uram itt vagyok Jobbikos. :)
8/19 anonim válasza:
Valaki0702: te nem jobbikos vagy, hanem nagyon- nagyon bizonytalan:)
Vagy te meg az asszony ugyanazt a nicket használjátok:)
10/19 anonim válasza:
19:18! Kicsi az esély arra, hogy felesége legyen, mivel Valaki0702 13-14 éves :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!