Van olyan Jobbikos politikus, aki nem úgy köszön, mint egy idióta, hanem a szokásos hétköznapi formulákat használja?
Figyelt kérdés
Az adjon az isten, szebb jövőt és hasonlók helyett2012. ápr. 7. 16:13
1/24 anonim válasza:
Tehát a leventeszervezetek, melyek katonai előképzést biztosítottak Magyarországon a honvédségnek, szerinted úgy köszöntek, mint az idióták? Csak kérdezem.
2/24 anonim válasza:
Persze, van olyan, aki shalommal. Ja, az másik párt.
3/24 anonim válasza:
Miért mi a probléma az előzőekkel? Tökéletes köszönési formák
4/24 A kérdező kommentje:
ja, tökéletesen szánalmat keltőek
2012. ápr. 7. 16:18
5/24 anonim válasza:
Benned szánalmat keltenek, másnak pedig tetszenek. Legyél már egy kicsit toleránsabb.
6/24 anonim válasza:
No és mely köszönési formát részesítenéd előnyben? Esetleg ahoj, buna ziua, shalom, dobry dzin?
7/24 anonim válasza:
Én azt hittem ezek félelmet keltenek
8/24 anonim válasza:
Szerintem is jobb lenne ha rendes köszönést használnának pl jó napot , tiszteletem Stb.A szebb jövőt meg a hasonlókat a katonák meg a bányászok használták azért mert életveszélyes helyzetekbe kerülhettek.
9/24 anonim válasza:
mért, hogy köszönjenek? Csá csumi csá, mi hányás g*ci? Attól hogy te így köszönsz, ezt ne várd el senkitől
10/24 anonim válasza:
"Tehát a leventeszervezetek, melyek katonai előképzést biztosítottak Magyarországon a honvédségnek, szerinted úgy köszöntek, mint az idióták? "
IGEN.
Kíváncsi vagyok, hogy a párkatonásdi előtt, hogyan köszöntek az elvtársaiknak a nemzet dicsőségét képező hazzafyak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!