Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy azt sem tudták ki Horthy, de tüntettek mellette diákok?

Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 21:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
52%

Ez nem a kuruc véleménye, hanem egy történelemtanár nézete.

Olvasd el, mielőtt ítélkezel.

2012. máj. 20. 23:05
 12/22 CMD ***** válasza:
55%

Láttam a híradót, már akkor tudtam, hogy ez meg lesz itt kérdezve.

Az a véleményem, hogy tetves manipulatív volt az a riport.

Egyrészt az a 3-4 gyerek, akit megkérdeztek, az 3 ilyen tipikus aszociális kocka nyomorék volt, szimpla lúzerek. Ne féld, lettek volna abban az osztályban olyanok, akik tudták volna, talán meg is kérdezték őket, csak kivágták.

Másrészt megkérdezhették volna a kipás izraeli zászlólengető bandát is. Legalább ilyen arányú lett volna a tudatlanság, csak háborogtak volna, hogy "egy mocskos náci vót phejjj"!

2012. máj. 20. 23:11
 13/22 bumbi02 ***** válasza:
100%
Jól fogalmaztad: egy történelem tanár nézete. Szalay Róbert nem nevezhető függetlennek e témában .
2012. máj. 20. 23:12
 14/22 A kérdező kommentje:
Elolvastam, de a pozitívumok mellett, több a negatívum, ami Horthy személye ellen szól. Az tény, hogy Horthy személye vitatott téma még ma is.
2012. máj. 20. 23:13
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a "diákok" nagyon ráérnek.
2012. máj. 21. 05:22
 16/22 anonim ***** válasza:

"Én inkább a történészeknek, túlélőknek hiszek (bal és jobboldaliak), mint egy ilyen egyoldalú oldalnak."

Épp ez a baj: nem hinni kell, hanem olvasni- tanulni- olvasni - tanulni.

Valamint az is baj, hogy aki azt sem tudja, ki volt Horthy, ellene tüntet.

2012. máj. 21. 12:31
 17/22 anonim ***** válasza:
Erről a legutóbbi hozzászólásból, egy IHM műsor jut eszembe, amikor egy tv riporter oda megy egy fiú-lány párhoz, és nem is tudom mit kérdez, de azt mondja az egyik, hogy mondjon le! És miért? Azt nem tudom, de mondjon le!!
2012. máj. 21. 19:26
 18/22 anonim ***** válasza:
igazából minek vitatkozunk olyan dolgon amiről már sosem derül ki hogy mi volt az igazság
2012. máj. 21. 19:37
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem, már abban az időben is létezett papír, toll, nem olyan kaliberű dolog ez, mint a piramisok, vagy a stonehange.
2012. máj. 21. 19:41
 20/22 anonim ***** válasza:

"igazából minek vitatkozunk olyan dolgon amiről már sosem derül ki hogy mi volt az igazság"

Ez nagyon nem jó hozzáállás, szerintem rendkívül fontos a pontos tények ismerete, és egészséges ha erről vita van.

Még az a szerencse, hogy erről lehet vitázni anélkül, hogy jogszabályba ütköző lenne, szemben egyes történelmi eseményekkel.

"A legtöbb, amit gyerekeinknek adhatunk: gyökerek és szárnyak." /Goethe/

2012. máj. 21. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!