Mi a véleményetek arról, hogy azt sem tudták ki Horthy, de tüntettek mellette diákok?
Ez nem a kuruc véleménye, hanem egy történelemtanár nézete.
Olvasd el, mielőtt ítélkezel.
Láttam a híradót, már akkor tudtam, hogy ez meg lesz itt kérdezve.
Az a véleményem, hogy tetves manipulatív volt az a riport.
Egyrészt az a 3-4 gyerek, akit megkérdeztek, az 3 ilyen tipikus aszociális kocka nyomorék volt, szimpla lúzerek. Ne féld, lettek volna abban az osztályban olyanok, akik tudták volna, talán meg is kérdezték őket, csak kivágták.
Másrészt megkérdezhették volna a kipás izraeli zászlólengető bandát is. Legalább ilyen arányú lett volna a tudatlanság, csak háborogtak volna, hogy "egy mocskos náci vót phejjj"!
"Én inkább a történészeknek, túlélőknek hiszek (bal és jobboldaliak), mint egy ilyen egyoldalú oldalnak."
Épp ez a baj: nem hinni kell, hanem olvasni- tanulni- olvasni - tanulni.
Valamint az is baj, hogy aki azt sem tudja, ki volt Horthy, ellene tüntet.
"igazából minek vitatkozunk olyan dolgon amiről már sosem derül ki hogy mi volt az igazság"
Ez nagyon nem jó hozzáállás, szerintem rendkívül fontos a pontos tények ismerete, és egészséges ha erről vita van.
Még az a szerencse, hogy erről lehet vitázni anélkül, hogy jogszabályba ütköző lenne, szemben egyes történelmi eseményekkel.
"A legtöbb, amit gyerekeinknek adhatunk: gyökerek és szárnyak." /Goethe/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!