Nem lett volna egyszerűbb ha minden telefontársaság megemelte volna a percdíjai árát két forinttal?
Figyelt kérdés
Akkora mizériát csinálnak hogy nem igaz. Ha megelték volna a percdíjak árát 2 Ft-al, szerintem akkor nem volna ekkora mizéria, minden telós elfogadta volna. Szerintem maga a megnevezés hogy adó, már jogosan borzolja a kedélyeket, ugyanis ez egy ismételt megszorítást jelent, amiből az elmult időben sokszor volt már részünk. Ti jobban el tudnátok fogadni ha nem adóról volna szó, hanem percdíj emelésről?2012. máj. 16. 16:26
1/5 anonim válasza:
Nem. Mert az emelésből a telefontársaságok gazdagodnak, az adóból viszont - remélhetőleg - mi mindannyian.
2/5 anonim válasza:
Rátapintottál a lényegre: ez itt a matek és a pszichológia harca: kinek egyik megy jobban, kinek meg a másik:)
Amúgy tényleg nem mindegy, az előzőnek igaza van abban amit mondott.
Sikerült jó nagy elefántot csinálni a bolhából, szerintem ha multiék emelnek, abból max az lett volna hogy pistabácsi morog egyet oszt' ugyanúgy telózik tovább, így viszont megint lehet sátánozni a jelenlegi kormányt, aki csak nyúzza a NÉP-et:)
3/5 anonim válasza:
Ja, és a legfrissebb hírek ráadásul arról szólnak, hogy az adóalany nem az igénybe vevő hanem a szolgáltató lesz.
Kár volt a sok papírzsepiért...
4/5 doboszoli válasza:
Persze! És a szolgáltatók szépen lenyelik ezt a békát, anélkül, hogy továbbhárítanák a költséget.
Mint eddig is...
5/5 anonim válasza:
doboszoli: akkor ismét csak ott tartunk,hogy a szemét szolgáltató megemelte a percdíjakat ( bár kíváncsi leszek ki kezdi, mivel verseny van), és akkor lehet őket szidni. Eközben az állam kasszájába besomfordálnak az imigyen beszedett pénzek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!