Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azon kívül amit a fidesz...

Azon kívül amit a fidesz hazudott, hogy eltőzsdézték a pénzeket a magánnyugdíjpénztárak, volt valami rossz benne? (a legtöbb nyereséges volt, leszámítva a válság évét)

2012. máj. 16. 09:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
70%

furcsa, ahogy néztem, nálam a fing járulékaimból kb 100e jött össze axánál. Ebből valami 30% volt azt hiszem a hozam vagy miatököm. 9e Ft-ot kaptam vissza. azt hittem nem is jár semmi. Nah ennyire volt nyereséges. mindenféle lehúzás után is kb 9% -ot megkaptam.

Ez a veszteséges volt meg eltőzsdézte egy tipikus fideszes szövegelés. Tipikus kommunista hozzáállás, hogy majd ő dönt az emberek helyett. VAGY ha nem kommunista, akkor simán tolvaj.

2012. máj. 16. 10:20
 12/23 anonim ***** válasza:
49%
Mindenkinek saját felelőssége volt, hogy melyik pénztárt válassza. Ha nem volt vele elégedett, miért nem váltott? Esetleg miért a kockázatosabb portfóliót választotta, a kisebb hozamú, de biztos helyett? Ez mindenkinek saját felelőssége, aki b@szott rá, az meg is érdemli, hogy nem kapott reálhozamot. Az emberek többsége nagyon felelőtlen.
2012. máj. 16. 10:28
 13/23 anonim ***** válasza:
46%
Persze, ha a fidesz agyával gondolkodom, akkor volt: a manyup egy, az államtól független jövedelemforrás lett volna, azaz, a jövő nyugdíjasai nem szorultak volna rá csak és kizárólag az állam gondoskodására. Ez veszélyes, hiszen a nyugdíjasok 90 százaléka arra szavaz, aki magasabb összegű ellátást ígér.
2012. máj. 16. 10:28
 14/23 anonim ***** válasza:
50%
Az baj hogy tényleg forgatták a pénzt és az embereknek 90% szarul járt vele, tehát nem hazudott a fidesz.A magánnyugdíjpénztárak lehet hogy nyereségesek voltak de a befizetők nem jártak volna jól.
2012. máj. 16. 10:37
 15/23 A kérdező kommentje:

"Az baj hogy tényleg forgatták a pénzt és az embereknek 90% szarul járt vele, tehát nem hazudott a fidesz.A magánnyugdíjpénztárak lehet hogy nyereségesek voltak de a befizetők nem jártak volna jól."

Az igazság az, hogy a többség kapott reálhozamot. Ki többet ki kevesebbet.

[link]

2012. máj. 16. 10:45
 16/23 A kérdező kommentje:
Tehát ne próbáljuk a fideszt menteni. Úgy hazudtak, hogy közben a számok mást mutatnak. De ők attól függetlenül kitartanak az érvük mellet. Persze nem ez lenne az első hazugságuk. AZ elmúlt években nem nagyon volt igaz szavuk.
2012. máj. 16. 10:47
 17/23 anonim ***** válasza:
79%
Az Aranykortól semmiféle pénzt nem kaptam vissza és a befizetett kereken 1 millió 650 ezrem is csökkent. Mindezt a világválságra fogták.
2012. máj. 16. 10:48
 18/23 anonim ***** válasza:
91%
Azért egy valamit ne felejtsünk el, hogy a válság közepén lett a pénzhez nyúlva, ha ezt 2007-ben adják oda az embereknek, akkor nem lett volna ennyi veszteség. Ezt a rendszert nem 10 évre, hanem 40-50 évre tervezték. Teljesen más lenne a helyzet. Nem mondom, hogy tutira jó lett volna, de valószínű, hogy kevesebb veszteség lett volna, mint most. Hiszen ha hosszú távon nézünk egy portfóliót, az esetek többségében nyereséges.
2012. máj. 16. 11:03
 19/23 anonim ***** válasza:
48%
Nekem semmi hasznot nem hozott a magángyugdíjpénztár, és az alaptőke is a 70 százalékára esett vissza!!!!!!!!
2012. máj. 16. 11:43
 20/23 anonim ***** válasza:
Miért nem váltottál biztosítót? Minden évben tájékoztattak, hogy mennyit veszítettél nem?
2012. máj. 16. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!