2/16 Bandris válasza:
Nem Magyarország a probléma hanem a benne élő "éhes" emberekkel. Vagy neked egy olyan együtesel van problémád aki nacionalista (gyengébbek kedvéért nemzeti öntudatú, hazafi) muzsikákat ad?
3/16 anonim válasza:
Ha nem tetszik az, ami van, hozzá lehet fogni, javítani rajta. Vagy legalábbis megpróbálni!
Elfutni, de hova? Nézz körbe, most gondok vannak máshol is, franciáknál, németeknél, spanyoloknál, a csodás görög tengerparton. Hova futnál? Maradj és cselekedj!
4/16 anonim válasza:
Kicsit részletezhetnéd, hogy miért van eleged, és mit szándékozol tenni ellene, aztán majd mondunk rá valamit.
5/16 anonim válasza:
Nekem nincs elegem, tök jól elvagyok
6/16 anonim válasza:
En megneztem a lommenteket... Kajak egyik hulyebb, mint a masik
7/16 anonim válasza:
Még jó itt.
(Álmatlanságot okoz neked az ittélés, hogy hajnali 4 óra három perckor ilyen kérdést írsz ki?)
8/16 anonim válasza:
Nekem sincs elegem. Sokkal inkább a magyarokból. Azok közül is az ilyen retardáltakból.
9/16 anonim válasza:
Volt?
Már nincs eleged?
Akkor mi a kérdés?
10/16 Valaki0702 válasza:
Magyarországból, soha nem lesz elegem mind halálig tisztelni fogom, viszont a magyar politikából már nekem is kurv@ra elegem van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!