Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A legtöbben mi az oka, hogy...

A legtöbben mi az oka, hogy elítélik a rasszizmust?

Figyelt kérdés
Én (már) nem vok az!csak szóltam mielőtt megtámadnátok!

2012. máj. 8. 19:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
15%

"Ez nem genetika, hanem környezeti hatás."

A bőrszín nem környezeti hatás, hanem genetika. Fölösleges szociológiai problémákat belevinni a témába, a rasszizmusról volt szó, nem arról, hogy valaki utálja-e a cigányokat az életvitelük miatt.

2012. máj. 8. 21:01
 12/17 A kérdező kommentje:

"igen, jobbikosok van olyan hogy normális cigány"

Csak sajnos nem a többség!

2012. máj. 8. 21:07
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Ki ítéli el? A lakosság 90% biztos hogy az.Amúgy meg attól még hogy valaki rasszista nem biztos hogy gyűlöl másokat.
2012. máj. 9. 13:38
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Látom,lepontoztatok.De,attól,hogy a szomszédnak más bőrszíne van,mint neked,attól még ő a TE FAJTÁRSAD!Margit néni házi macskája sem ugrik neki Feri bácsi hosszúszőrű macskájának,csak azért mert annak hosszabb a szőre.
2012. máj. 9. 14:40
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
A 3.válaszoló voltam.
2012. máj. 9. 14:40
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

"A legtöbben mi az oka, hogy elítélik a rasszizmust?"

Ezt nagyon szépen megfogalmaztad! Grat

Miféle statisztika áll a rendelkezésedre hogy tudod, a legtöbb ember elítéli a rasszizmust?

Én nem a rasszizmust ítélem el hanem a fehér embert. Kapzsi, ő felel a globális problémák többségéért, rasszista, felsőbbrendűnek tartja magát. Yaddi Yada. Néha már ciki hogy én is az vagyok.

2012. máj. 9. 20:22
 17/17 A kérdező kommentje:
ebből annyit tudtam leszűrni h te is az vagy!És te sem vagy különb a többi rasszistától,és főleg fordítottan vagy rasszista mint mondtad h te a fehér embert utálod.erről ennyit...
2013. febr. 26. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!