Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Téged nem zavar ha valaki...

Téged nem zavar ha valaki Magyarországon él hosszabb ideje, de nem beszéli a nyelvet?

Figyelt kérdés

Engem például zavar, nem értem miért nem tanulja meg ha mondjuk már 15 éve él itt.Ott van Fekete Pákó média szereplő több mint 10 éve itt él mégis egy 2 éves gyerek jobban beszél mint ő.

Meg nekem is van ismerősöm aki nagyon nehezen beszéli a nyelvet.

Ennél már csak az jobb mikor nem fogadják el az adott ország törvényeit a bevándorlók....

2012. máj. 7. 20:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar ha nem bűnözni jár ide hanem dolgozni. Addig felőlem eszkimóul is beszélhet.
2012. máj. 28. 21:53
 22/23 anonim ***** válasza:
egyetértek az utolsoval, amig normálisan viselkedik, mit érdekeljen, az már az o baja ha nem tud beszélni.
2013. máj. 27. 13:58
 23/23 anonim ***** válasza:
Amíg betartja az adott ország törvényeit és tiszteletben tartja az ottani kultúrát, akkor felőlem beszélhet 60 évig is hottentottául.
2013. máj. 27. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!