Maradjon legális az abortusz vagy törvényileg tiltsák be?
"... Én annak idején 5-sel érettségiztem(kivéve angolból mert az 4-es lett)..."
Tyűűűhaaa!... :]
Ez már VALAMI!
Megállapítottuk, hogy legalább olvasni, írni már tudsz...
Na, akkor épp ideje, hogy OLVASNI kezdj, nagyon rád férne, hogy tágítsd az agyad.
Iratkozz be egy közeli könyvtárba és kezdj neki...
De azt nem értem, hogy neked miért fáj, ha más csinálja. Én például nem tudnám megtenni, nem hiszem, hogy a lelkiismeretemmel el tudnék számolni utána. De akinek nincs más lehetősége az tegye meg, az az ő lelkiismerete és az ő élete. Most azért mert nekem nem tetszik, nem fogom másnak is megtiltani. Ennyi erővel tiltsuk be a 72 órás tablettát is, mert az a magzat beágyazódását akadályozza meg. Igaz, hogy kevésbé látványosan, de mégis megöli a gyereket, mert ha 5 hetesen gyerek, akkor 2 naposan is.
De én könnyen beszélek, nem tudom, hogy milyen minimálbéren élni, vagy azon gondolkozni, hogy hogy fogom kihúzni a hónap végéig. Inkább örülök, hogy nem kerülök ilyen válaszútra, hogy koldulok a gyerekkel, vagy megölöm. Másnak meg inkább hagyjuk meg ezt a választást, hidd el, hogy ez a legtöbb esetben elég mély lelki válságot okoz egy nőnek.
Kedves Kérdező!
A kérdésedre válaszolva. Két egyetemi bölcsészdiplomám van, az egyik neveléstudományból, a másik vallástudományból. Mindkét szakomon többféle tudományterület felől kellett megközelítenünk a különböző jelenségeket, ezek többnyire a szociológia, pszichológia, történelem, antropológia, nyelvészet, művészettörténet, forráselemzés voltak, de számos más tudományterületet is fel tudnék sorolni, ám úgy vélem, fölölsleges.
Egyébként meg: az iskola nem feltétlenül tanít meg gondolkodni, mint ahogy a Te esetedben sem sikerült. A jegyek végképp semmit nem mutatnak meg abból, hogy képes vagy-e összefüggéseiben, rendszerként látni a világot. A jegy arról szól, hogy vissza tudod-e böfögni a feladott leckét.
Egyetértek a kérdezővel.
Aki abortuszt csináltat, az szerintem egy egyszerű gyilkos, akinek a tettét sajnos legalizálták.
De attól, hogy legális, attól még GYILKOSSÁG, akárhogy cifrázzák, meg magyarázzák is egyesek.
Undorodom ezektől a "nőktől", megérdemelnék, hogy egy ilyen tett után sterilizálják őket. Aki egyszer megöli a gyerekét, és utána szül egyet, az mégis milyen "anya" lehet? Olyan, aki magát többre tartja, mint a saját gyerekét.
És lehet azzal jönni, hogy baleset volt, meg minden, de aki szexel, az tudja, hogy annak következménye is lehet, mert nincs 100%-os védelem. És aki arra képes lenne, hogy megölje a gyerekét, az akkor ne szexeljen. Bár tudom, egyszerűbb megölni egy ártatlan magzatot, mint kibírni szex nélkül. Sajnos ez a túlliberális világ ezt sugallja.
"Na, akkor épp ideje, hogy OLVASNI kezdj, nagyon rád férne, hogy tágítsd az agyad.
Iratkozz be egy közeli könyvtárba és kezdj neki..."-Na megint megszólalt valaki a sötét lyukból:D-Elmondom hogy én 25 évesen sokkal több könyvet olvastam már mindenféle témakörből,mint azt te el tudnád képzelni.De a véleményedből ítélve és a stílusodból leszűrve te olyan minimális intelligenciahányadossal rendelkezhetsz hogy olvashatsz bármit,felesleges,mert az agyad nem bírná felfogni és összefüggésekbe tenni a kapott infókat.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!