Hogy kell a magyarságot kifejezni?
Ha valaki Nagy-Magyarországról ejt szót az ostoba jobbikos tinédzser, ha magyar szimbólumokat visel magán (póló,sapka,stb..) akkor szintén jobbikos rasszista (nem csak a cigányok szerint)
Ha valakinek kint van a házán a magyar zászló az is biztos valami neonáci , holott például Amerikában minden házon kint van a zászló.Akkor ők mik?
Arról nem is beszélve,hogy ha valaki Kárpátiát vagy hasonlókat hallgat az mondanom sem kell,hogy egy elbutított jobbikos csürhe.
Persze nem csak így lehet kifejezni a magyarságunkat , megmondom őszintén nekem csak egy pólóm volt amin magyar szimbólumok voltak de már az sincs meg, én az elveim miatt tartom magamat magyarnak és a véleményemből mindenki rájön,hogy magyar vagyok e.
Mondjuk a házamon kint van a magyar zászló ,de nem tudom megérteni,hogy miért vannak majdhogynem ugyan úgy elítélve azok a magyarok akik láttatják,hogy ők magyarok mint a cigányok.
A társadalom nagy része ugyan úgy lenézi őket, mint a cigányokat, és szerintem ez nem normális.
Elhiszem,hogy a szar jobbik miatt alakultak ki ezek a nézetek, meg akadnak jobbikosok akik mindenkire azt mondják,hogy hazátlan szarok, rám is mondták már azért mert nem értettem egyet valami hülyeségükkel, de csak pár száz ember ilyen és így a saját népünkkel vagyunk előítéletesek....
"Ha valaki Nagy-Magyarországról ejt szót az ostoba jobbikos tinédzser, "
Az ,mert az etnikai térképpel (Székelyföld nélkül mert az sajna Románia rossz felén van.)és csak kb 100000négyzetkilóméter lenne az ország területe.
Nagy Magyarországban lenne úgy 13 millió magyar 5 milla szlovák és 15 milla román ,meg 3 milla szerb .
Klassz arányok nem?
"Ha valakinek kint van a házán a magyar zászló az is biztos valami neonáci , "
Panelban hülyének néznének nem nácinak ,kertes házban meg kit zavarna.
Ki nácizott le emiatt?
Vagy esetleg az a nyilas zászlót tűzted ki,ami pár apró részletben eltér a klasszikus árpádsávtól?
"Arról nem is beszélve,hogy ha valaki Kárpátiát vagy hasonlókat hallgat az mondanom sem kell,hogy egy elbutított jobbikos csürhe. "
Mondj valakit aki a Jobbiktól balra hallgatja(persze rajtad kívül).
Zeneileg egy garázsbanda szintjén vannak , a mondanivalója eléggé Jobbikos vetületű.
"Persze nem csak így lehet kifejezni a magyarságunkat , megmondom őszintén nekem csak egy pólóm volt amin magyar szimbólumok voltak de már az sincs meg, én az elveim miatt tartom magamat magyarnak és a véleményemből mindenki rájön,hogy magyar vagyok e. "
Ennyi bőven elég egy nem narancsos se nem jobbikos hazafinak.
Ellenben ők szeretnek "nemzeti hirdetőfelület" lenni.
"Elhiszem,hogy a szar jobbik miatt alakultak ki ezek a nézetek, meg akadnak jobbikosok akik mindenkire azt mondják,hogy hazátlan szarok,"
Én még kábé egy jobboldalival találkoztam itt a Gyk-n aki 2 komment után nem bibsizett ,zsidózott vagy agymosottazott le.
"rám is mondták már azért mert nem értettem egyet valami hülyeségükkel, de csak pár száz ember ilyen és így a saját népünkkel vagyunk előítéletesek.."
Pár százezer ,de nem fontos.
De nemzeti matricagyűjteménynek, rovásírásszótárnak nem kell azért lenni mert büszke vagy arra hogy magyar vagy.
"és 15 milla román"
Ezeket teherszállító repülőgéppel hozatnád be Havasalföldről meg Moldovából, vagy honnan lenne ennyi? A szlovákok összesen 4,3 millióan vannak, mindeközben a tíz leggyakoribb vezetéknév magyar. Érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!