Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor és milyen megoldás...

Mikor és milyen megoldás születhet a cigánykérdésre?

Figyelt kérdés

A téma lerágott csont, de mégsincs előrelépés. Vagyis nem is a romák jelentik a fő problémát, s ez egyfajta elterelő cupák a népnek, hadd szopják?

Békés egymás mellett élés, integráció... hangzatos szavak ezek, de MIKOR?

2012. máj. 2. 15:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Te is olyan hű de sokat tettél ám a cél érdekében...
2012. máj. 2. 15:39
 2/16 A kérdező kommentje:
Te pedig egyenesen a romák megmentője vagy.
2012. máj. 2. 15:47
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Viszont én legalább nem keltem a feszültséget az interneten...
2012. máj. 2. 15:49
 4/16 A kérdező kommentje:
Feszültség van elég a "való világban". Ezért kell beszélni róla, nem?
2012. máj. 2. 15:52
 5/16 anonim ***** válasza:
Isten ments, hogy együtt éljek a cigányokkal,hát megbolondultam?
2012. máj. 2. 15:56
 6/16 anonim ***** válasza:
74%
Én már csak múlt időben szeretnék a cigányokról beszélni. :) A magyar a saját országában háttérbe szorul, vannak jobb módszerek mint az integráció. :)
2012. máj. 2. 17:21
 7/16 anonim ***** válasza:
0%

Feszültség egyáltalán nincsen, csak annyira van baj velük mint a magyarokkal, semmivel sem több!

Lemerném fogadni, hogy a kérdés feltevője nem egy szegény kisvárosban él romák, vagy cigányok között,/mint sok helyen laknak magyar cigány együt/ akkor megtapasztalhatná, hogy milyen jókat lehet az ilyen kérdéseken nevetni, mert bevette a média hazugságait.

2012. máj. 2. 17:25
 8/16 anonim ***** válasza:
85%

"csak annyira van baj velük mint a magyarokkal, semmivel sem több!"

És közben nem szakadt rád a plafon?

2012. máj. 2. 18:29
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Amíg van cigánykérdés, addig fent lehet tartani olyan intézményeket mint a TASZ vagy a LUNGO-DROM Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség, a Baxtale Rom Független Érdekvédelmi Cigány Szervezet, az Együttlét roma érdekvédelmi szervezet, a kisebbségi önkormányzatok, stb.

Fejétől bűzlik a hal. Ha -a hivatalos verzió ellenére- nem szembesülne a többségi társadalom folyton pozitív diszkriminációval, és nem lenne egyesek szemében kényelmetlen ilyen kérdést egyáltalán feltenni ( utalok 1-2 előttem szóló kommentjére), tehát elvárás lenne velük szemben hogy a többségi társadalom normáit tartsák be és ne legyen mentség az hogy ők romák, és mindez nem lenne alap arra hogy lerasszistázzák aki ezt így gondolja, akkor nem lenne szerintem gond.

De akkor mi lenne a sok háttérintézménnyel, ami erre a "bizniszre" épült?

2012. máj. 2. 18:36
 10/16 Valaki0702 ***** válasza:
90%
Sajnálom de már egy magyart sem fogsz tudni meggyőzni arról, hogy jó velük élni mert elcseszték a 600 év alatt az a nagy helyzet!
2012. máj. 2. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!