Most akkor az a megoldás a plágiumügyre, hogy Dr. Schmitt bujkálni fog?
Vagy finomabban fogalmazva, nem akar zavarni. Erre hivatkozva mondta le egy egri főiskolán már kitűzött előadását.
A Köztársaságelnöki Hivatal - tekintettel a hallgatók kötelezettségeire - úgy döntött, hogy dr. Schmitt Pál, köztársasági elnök, nem zavarja meg a vizsgaidőszakot (sem a vizsgákat, sem a felkészülést) az Alaptörvényről szóló előadásával.
Hehe.. egy ilyen látogatást minimum 1 hónapra előre letárgyalnak.. Most jött csak rá a Köztársasági Elnöki Hivatal hogy vizsgaidőszak is lesz idén?
#4: Látom, nem vagy érzékeny a nüanszokra. Azt még senki nem kérdezte meg, hogy Schmitt bujkálása megoldást jelent-e a problémára. Konkrétabban arra vagyok kíváncsi, hogy meddig lehet ezt így csinálni, maradhat-e így tartósan valaki egy ilyen pozícióban? Neki nem kínos ez az egész? Tegnap egy államtitkári kinevezés után kellett azonnal elszaladnia, ma lemond egy főiskolai előadást. Holnap honnan bújik el?
Egyébként most hallottam, hogy a Semmelweis Egyetem rektora vizsgálatot indított. Ha ezt komolyan veszik, akkor biztos vissza kell vonni Scmhittől a doktort, ami még cikisebbé teszi a helyzetét. De felőlem maradjon csak, és égesse magát és a Vezérét!
Van Magyarországon néhány "nevetséges" dolog.
De egy csaló államfő azért mindezeken túlmutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!