Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány és hívei milyen...

Gyurcsány és hívei milyen indokkal fogják kimagyaráznia "szakdoga ügyet"?

Figyelt kérdés
Eddig a DK-tól nem sok mindent hallottunk,de sokáig nem dughatják a fejüket a homokba.A Fidesz is megpróbálkozott a hallgatással SP-nél,nekik sem jött be.

2012. ápr. 30. 10:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ott rontották el, hogy Pali bácsi ügye után vették elő Gyurcsány szakdolgozatát. 2008-ban kellett volna, vagy akkor meg féltek, hogy Gyurcsány tudhat valamit Pali bácsi disszertációjáról?
2012. ápr. 30. 16:50
 22/26 anonim ***** válasza:

"Ott rontották el, hogy Pali bácsi ügye után vették elő Gyurcsány szakdolgozatát."

Egyáltalán Palibácsi doliját miért most vették elő (amikor köztársasági elnök lett) amikor az is ott hevert már mittoménmióta?

2012. ápr. 30. 18:53
 23/26 anonim ***** válasza:
ki tudja ezt alátámasztani? tudjátok, bizonyítékkal, bár én nem védek senkit, meg szerintem ez az egész dolog itt az országban nem is politikai, hanem már személyes ügy, és ezért tart itt az ország. amit más is írt, én is egyértelműnek tartom, hogy mivel Pali bácsit lebuktatták, és mint tudjuk, mindenért az előző kormány a hibás, biztos ezért is(a hvg-n kívül..:D:D tudom, vicces), ezért ahelyett, hogy a Fidesz a kormányzással foglalkozna, neeeem, égessük Gyurcsányt. Csak amit nem értek, hogy mit veszíthet ezzel? Bár amint az előbb említettem, a bizonyíték hol van? Hová tűntek a dolgozatok? Gyanusítgatás nélkül nem lepődnék meg azon sem, ha valaki direkt eltűntette volna. Na de hát mire megy vele, ha nincs mivel lebuktatni. Állítani bárki állíthatja Orbánról is, hogy ő is másolt..:D Nem vagyok igazságtalan, vizsgálják ki, úgy mint SP-t, de ha nincs mit elemezni, akkor egy független bizottság nem fog összeállni :)
2012. ápr. 30. 18:57
 24/26 anonim ***** válasza:

"Csak amit nem értek, hogy mit veszíthet ezzel? "

Gyurcsány nem veszít ezzel semmit. Ő jót vigyorog a nyugdíjas nénik között a városligeti majálison.

Viszont a szerencsétlen balfácán Schiffer meg az egész LMP számára lesz remek érzés beállni Gyurcsi mellé az MSZP-DK-LMP szivárványkoalícióba :))) Lehet más a politika, vazze :)))

2012. máj. 1. 10:34
 25/26 anonim ***** válasza:
Köszönöm, hogy lepontoztatok, de a baloldaliaktól nem is vártam mást... Ők sem egyenlőséget akarnak, csak annyit, hogy a baloldal legyen felsőbbrendű.
2012. máj. 3. 00:11
 26/26 anonim ***** válasza:

# 25: Szerintem több, mint furcsa ha valaki a politika topicban sűrűn kommentál, és ennek ellenére sok pontot gyűjt be:)

Amúgy 3 verzió van.

1.Nem fletó nyúlta le a dolit, ami hamarosan "ismeretlen forrásból" oldalanként előkerül, addig kivárják, hogy gyf jól kihisztizze magát és pereljen, annál nagyobb lesz a pofára esés.

2. böszme nyúlta ( "nyúlatta") le a dolit, ami soha nem fog előkerülni, viszont lehet perelni rágalmazás miatt, és mutogatni a fityiszre hogy ez csak egy újabb bosszúhadjárat volt.

3. senki nem nyúlta le a szakdolit, egy épp most végzős diák kölcsönözte ki a könyvtárból, aki "szőlészet és borászat a Balaton felvidéken" címmel írja a diplomamunkáját, és nem nézi a híreket:))

2012. máj. 3. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!