Gyurcsány és hívei milyen indokkal fogják kimagyaráznia "szakdoga ügyet"?
csak a fidesz/jobbik hívek verik folyton gyurcsányra a brét.
komolyan kit érdekel?
Érdekes, amikor SP-ről volt szó akkor a szociállibsibibsik nem nagyon hangoztatták az elsőhöz hasonló véleményüket.
Vagy most lehugyozták a szocikirályt rögtön támadni kell?
Vagy visszanyalt a fagyi? :D
elég szomorú, hogy egyes kommentelők szerint gyurcsány ugyanolyan helyzetben/pozícióban van mint sp.
furcsa, hogy ti hangoztatjátok ezt az "imádjátok gyurcsányt" szöveget, pedig úgy néz ki, hogy ez fordítva igaz.
Az meg már mellékes, hogy gyerekes ez a visszavágás sp óta.
"elég szomorú, hogy egyes kommentelők szerint gyurcsány ugyanolyan helyzetben/pozícióban van mint sp. "
Sajnos volt ő magasabb pozícióban is. Persze mindannyian tudjuk, hogy az országért is annyit tett, amennyit a saját diplomájáért: mástól lopott.
"Az meg már mellékes, hogy gyerekes ez a visszavágás sp óta."
Ha Gyurcsány hallgatott volna, akkor bölcs maradhatott volna. Valószinűleg senki sem kezdte volna ki. De ugyebár ez is egy olyan dolog volt, ami Magyarországon az általános: már megint nem az vetette SP-re az első követ, aki még sosem...
"Sajnos volt ő magasabb pozícióban is. Persze mindannyian tudjuk, hogy az országért is annyit tett, amennyit a saját diplomájáért: mástól lopott. "
Ha hangsúly azon van, hogy VOLT! Már nem miniszterelnök, és nem is lesz az. Akkor kellett volna kikezdened, amikor hatalmon volt. De még így sem egybevethető egy doktori disszertáció egy szakdogával! Meg a két ember között is van némi különbség! Egy nyomorék fideszes és egy talpraesett "most azt sem tudom milyen pártban van, de nem is érdekel" ember között.
Mit nyilatkozott a védenced a Pali? Hónapokig tagadta hogy lopta az egészet, még a lemondó beszédében is! És közben a másik oldalt szidta, mint valami óvodás! Ezzel szemben Gyurcsány: ismertem a dolgozatot, és nyilván felhasználtam.
Bár neked magyarázhatnának bármit. Te azt hiszed hogy Gyurcsány egyedül vezette az országot, mint holmi király.. Az ilyen gyengeelméjűekkel van tele ez az ország!
"ismertem a dolgozatot, és nyilván felhasználtam. "
Csak a felhazsnálás és az 1:1 kopírozás között igen nagy eltérés van.
Tudod az a szánalmas, hogy nekem minden egyetlen mondtanál hosszabb szó szerint átvett anyagot jelölnöm kell, mert különben visszadobják a szakdogámat, addig ez a zsidó patkány 1:1-ben lemásolja a sógora szakdolgozatát, és van pofája kijelenteni, hogy ismerem a dolgozatot...
Ezt csak az elvakult libsik nem értik meg...
"De még így sem egybevethető egy doktori disszertáció egy szakdogával! "
Nem is írtam, hogy a két dolgot össze kell hasonlítani. A hazudozás és a lopás ténye közös mindkettőben.
"Egy nyomorék fideszes és egy talpraesett "most azt sem tudom milyen pártban van, de nem is érdekel" ember között."
Gyurcsány, mint talpraesett? Kapott (lopott) egy céget bagóért, készlettel feltöltve, az már talpraesettség? Mi mást tett? Ja, csődközelbe juttatott egy országot, ehhez már valóban talpraesettség kell. Olipiai bajnoki címet legalább nehéz lopni... Az nem csak magyarokon múlik.
"Ezzel szemben Gyurcsány: ismertem a dolgozatot, és nyilván felhasználtam. "
Ja. Csak előtte hetekig: "nem tudom, hogy hol van"... Ez sokkal "hitelesebb", sokkal "nagyszerűbb", sokkal "őszintébb", mint tagadni. Bizonyos megvezetett "demokraták" között biztos így van. Még jóhogynem ezért is hősödként tiszteled és tapsikolsz neki, hogy micsoda remek ember, aki miatt most az utolsó filléredet is kiadózod magadból: neki köszönd a Fidesz 2/3-ot is, az a szerencsétlen Fidesz sose lett volna képes önerőből elérni ezt, ha nincs ez a "kiváló" ember, aki így hazavág egy pártot és egy országot. (Na most kit védek?)
"Te azt hiszed hogy Gyurcsány egyedül vezette az országot, mint holmi király.. Az ilyen gyengeelméjűekkel van tele ez az ország!"
Aha, és ez már a védelem, mi? "Nem egyedül vezette". Ezért már nem is számít, hogy egyedül hazodott-e vagy csoportosan tette? Vagy a csoportos tönkretétel, hazudozás az felmenti? Tehetett volna ellene? Igen. Most ki a király? Kit nevez a baLOLdal szellemesen királynak? Azt, aki szintén nem egyedül vezeti az országot? Tudod egyedül senki nem lehet ennyire idióta. Sokan segítenek neki is, neked is.
"Mit nyilatkozott a védenced a Pali? "
Kiemelhetnéd azt a mondatot, mondatrészt, ahol védtem SP-t. Nem megy? Nem csodálom. Szövegértés? Minek az... Megszoktam itt (is), hogy csak a mocskolódás megy, észérvek elég ritkán. Remélem ehhez sikerült hozzátennem, remélem sikerült eléggé lealacsonyodni. Nem sértődök meg, ha a rutinoddal legyőzöl hazai pályán.
"Már nem miniszterelnök, és nem is lesz az. Akkor kellett volna kikezdened, amikor hatalmon volt."
Tehát mivel ő már nem miniszterelnök, csak egy sima képviselő, azt csinál, amit akar, akár lophat is.
"De még így sem egybevethető egy doktori disszertáció egy szakdogával!"
Tehát egy szakdogát lehet koppintani, de disszertációt nem.
"Meg a két ember között is van némi különbség!"
Ebben egyetértünk, sp pl. nem lárifári- tyűha -noszázik hivatalos nyilatkozataiban, nem táncikálja végig a sándorpalotát amit aztán tesz ki izibe a jutyubra .
"Mit nyilatkozott a védenced a Pali? Hónapokig tagadta hogy lopta az egészet, még a lemondó beszédében is!"
Feri a mai napig igazságbeszédnek titulálja az öszödi beszédét, amin egyértelműen elmondja hogy hazudtunk (...). SP -nél viszont nem állapította meg a biz. h. lopott.
"Ezzel szemben Gyurcsány: ismertem a dolgozatot, és nyilván felhasználtam."
És nyilván ugyanaz a címe, nyilván ugyanannyi oldalra sikerült, nyilván véletlenül épp a sógié volt, nyilván ugyanazokat a hibákat vétette, és nyilván nem földrajz szakos volt.
"Az ilyen gyengeelméjűekkel van tele ez az ország!"
Ebben is egyetértünk:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!