Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány és hívei milyen...

Gyurcsány és hívei milyen indokkal fogják kimagyaráznia "szakdoga ügyet"?

Figyelt kérdés
Eddig a DK-tól nem sok mindent hallottunk,de sokáig nem dughatják a fejüket a homokba.A Fidesz is megpróbálkozott a hallgatással SP-nél,nekik sem jött be.

2012. ápr. 30. 10:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
53%
Schmitt Pált megbuktatták a szakdoga miatt, amikor kiderült, hogy plagizált, és úgy néz ki, örökre ki kellett lépnie a politikai életből. Én nem akarok semmi mást, csak ugyanolyan elbírálást most is. Persze lehet, hogy a baloldalnak nem tetszik, hogy Gyurcsányt támadják, de jobboldaliként kiálltam Schmitt lemondatása mellett, és szerintem Gyurcsány esetén sem szabad kivételt tenni: Schmitt nem csak a köztársasági elnöki posztját vesztette el, és ezt nyilvánvaló...
2012. ápr. 30. 12:35
 12/26 anonim ***** válasza:
16%

11:01

"Engem az zavar, hogy ezek a szakdolgozat ügyek megmutatták, mennyire beteg társadalom vagyunk."

Egy társadalom nem tud beteg lenni.

Gyurcsány lehet, hogy beteg (szociopata), de ezt ne kend szét az egész társadalomra abbéli igyekezetedben, hogy felmentsd :)))

2012. ápr. 30. 12:42
 13/26 anonim ***** válasza:
10%

12:35

Szerintem meg Gyurcsánynak ott kell maradnia, ahol van, a DK élén. Tök vicces lesz nézni az LMP-sek savanyú arcát, amikor az MSZP-DK-LMP szupercsapat összeáll, listavezető Bajnai, udvarhölgyei Gyurcsány és Schiffer :))))

2012. ápr. 30. 12:43
 14/26 anonim ***** válasza:
59%

12-es

Látom, nem sikerült internalizálni, amit írtam.

Attól van hányingerem, hogy aki Pali ügyénél lapított, és bagatelizált, az most a mellét veri, illetve, aki akkor vért akart, most csöndben kussol, és relativizál. Ez már olyan mocskos kettős mérce, hogy egészséges társadalomban nem lehet hasonló.

2012. ápr. 30. 12:54
 15/26 bumbi02 ***** válasza:
35%

Lehet hogy én vagyok lemaradva hírekkel, de egyelőre nem bizonyították be hogy plagizált volna.

Schmitt Pál ügyében az volt a TÉNY hogy ez a 180 oldal egy az egyben egy másik szerzőtől származik.

Gyurcsánynál először azt találták ki hogy nem is volt szakdogája, most azt hogy bár van, de plagizálta. A bírálat alapján rekonstruálták a dogáját, és az alapján össeehasonlítani nem perdöntő bizonyíték szerintem. Főleg hogy szinte minden ponton egyezett, ennek ellenére egyelőre 3 egyező pont amiről én olvastam.

Természetesen ha kiderül hogy tényleg plagizált vissza kell vonulnia neki is a politikától. Egyelőre jobban kezeli a helyzetet mint Pali bácsi, aki a konkrét tény ellenére is, azt állította végig hogy itt ő az áldozat, mert szegény kicsi lelkét bántják....

2012. ápr. 30. 13:36
 16/26 anonim ***** válasza:
39%

gyurcsány most miről mondjon le?

a DK elnöki posztjáról?

tünjön el a közéletből?

2012. ápr. 30. 13:47
 17/26 anonim ***** válasza:

"tünjön el a közéletből?"

Azt már rég meg kellett volna tennie, ha korábban nem tette meg, most egy ilyen "apróság" miatt már úgysem fog. Remélhetőleg az emberek többségének van még esze...

2012. ápr. 30. 14:06
 18/26 anonim ***** válasza:
14%
Amikor nem a maszopisok lettek újra választva,megmondták: "Ott fogunk betartani nektek ahol csak tudunk." Ez már eleve mutatja mennyire az ország sorsa érdekli ezeket.Világos hogy ezek mitt lett előbányászva a 20 éve nem tudott ügy. Aki gondolkozik már akkor tudta: "a bosszú,bosszút forrral"
2012. ápr. 30. 15:13
 19/26 anonim ***** válasza:
11%

Gyengébbek kedviér: ez nem kimagyarázás volt,hanem TÉNY

Ami pedig azt a prof. "elvtársat" illeti,aki kirukkolt a farbával, az ő helyében én talán hallgattam volna,.mint az a fűben,hisz ezzel nemcsak SP-t égette hanem azokat is akik azt címet odaitélték.

Részemről a vita lezárva.

2012. ápr. 30. 15:20
 20/26 anonim ***** válasza:

12:54

"Látom, nem sikerült internalizálni, amit írtam"

Nem is akarom internalizálni, mert hülyeség. Viszont nem vagyok benne biztos, hogy érted az "internalizálni" szót.

2012. ápr. 30. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!