Végzett egyetemisták: kaptatok-e a diplomátoknak megfelelő állást?
Ha igen, kérlek, írjátok meg a válaszba, hogy mennyi idő után sikerült megfelelő álláshoz jutni, illetve hogy milyen karon, szakon végeztetek.
Ez nem egy reprezentatív felmérés, csak kíváncsi vagyok.
Igen.
Igaz, hogy csak főiskolát végeztem, nem egyetemet.
Azonnal kaptam állást.
ZMNE-KLHTK, Katonai Vezető szak.
Műszaki-informatikai szakot végeztem, 2 évet lehúztam egy kis cégnél ami nagyon szar volt, aztán átmentem egy multihoz (audi) és ott már jóval kedvezőbbek a munkakörülmények.
Mindenhol kérnek tapasztalatot, ami normális melóhely, kb csak ennyi volt a probléma, hogy eleinte nagyok voltak az elvárásaim.
ELTE-ÁJK
Találtam 3,5 hónap volt kb. Most ügyvédjelölt vagyok, több, mint egy éve.
BME mérnök-informatika, Msc
Már egyetem alatt dolgoztam, így rögtön volt tapasztalatom, kb 2 hét alatt találtam munkát. Mondjuk nem volt jó döntés, de hamar tudtam váltani.
Kaptam. 2 hónap volt, de gyakorlatilag az is a hatósági orvosi alkalmassági elhúzódása miatt. (Megcsináltam az orvosit, de az NKH ült a kiállítandó papíron...)
Széchenyi István Egyetem, Műszaki Tudományi Kar, Közlekedésmérnök BSc-t végeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!