Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 27% ÁFA + még 2 ft percenként...

27% ÁFA + még 2 ft percenként a mobilbeszélgetésekre. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
[link]
2012. ápr. 23. 10:44
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
40: a gyereket vállalók jövőre ígyisúgyis megszívják. Be lesz fagyasztva minden juttatás viszont növekedni fog az energia ára, bevezetik az új adókat és lesz 5%-os infláció. Na akkor miről van szó? A nyugdíj megadóztatása mint olyan nem rossz ötlet, amennyiben sávosan menne, nem egykulcsosan. Természetesen a bérekével együtt. Ezt ugyanis kifelejtetted az előírások közül...
2012. ápr. 24. 15:39
 42/52 anonim ***** válasza:
És úgy gondolod ez a Fidesz hibája? Egy MSZPvel jobban jártunk volna?
2012. ápr. 24. 15:45
 43/52 A kérdező kommentje:
Én nem gondolom sehogyse. Csak látom, hogy ki vezeti be. Ha nem váltott volna a fidesz 16%-os egykulcsos adóra, akkor nem kéne betömni a lyukat IMF-kölcsönnel. Az nehogymár nem a fidesz cselekedete volt!
2012. ápr. 24. 15:52
 44/52 anonim ***** válasza:
"". Ha nem váltott volna a fidesz 16%-os egykulcsos adóra, akkor nem kéne betömni a lyukat IMF-kölcsönnel"" MInt ahogy már többször is elmondták, az IMF-től nem szeretné a kölcsönt felvenni a kormány csak biztonsági tartaléként kell. Az ország a piacrol finanszíroza a költségvetést.
2012. ápr. 24. 23:09
 45/52 anonim ***** válasza:

""A nyugdíj megadóztatása mint olyan nem rossz ötlet,""

Látom mostmár tetszik az ötlet, de ha nem brüszel ajánlotta volna a bankadók helyet, hanem a kormány saját "ötlete" lett volna akkor szídnád a fideszt mint a bokrot!!!

2012. ápr. 24. 23:13
 46/52 anonim ***** válasza:

"" a gyereket vállalók jövőre ígyisúgyis megszívják. Be lesz fagyasztva minden juttatás""

Ezt hol hallotad?

2012. ápr. 24. 23:19
 47/52 A kérdező kommentje:

Széll Kálmán 2.0 terv része az, hogy jövőre a családokra nagyobb felelősséget ruháznak gyereknevelés terén, keresd meg az idevonatkozó részt. A nyugdíjak progresszív megadóztatása nem rossz ötlet, és mindig is támogattam. A kisnyugdíjak megadóztatását 16%-kal nem támogatom.

Amit az IMF-ről írsz már ne is haragudj, de bődületes hülyeség. Miért ne felelne meg a kisebb kamatú kölcsön a nagyobb helyett? JA hogy nem lehet elherdálni. Hát figyelj, mint mondtam, nem élek MO-n így engem nem érint, de inkább fizetnék egy biztonsági kölcsönt kis kamattal, mint egy szükségest nagy kamattal. Amúgy meg ha nincs rá szükség, akkor minek kéne mégis és minek kellett a piacról mégis kölcsönt felvenni?

2012. ápr. 25. 07:33
 48/52 anonim ***** válasza:
Én a minimálbér megadóztatását sem tartom korrektnek. Van olyan ismerősöm aki 4 órában dolgozik, tehát a minimálbér felét kapja, és még azt is megadóztatták, így havi nettó 20 ezer ft a keresete! Ez normális dolog?
2012. ápr. 25. 07:34
 49/52 A kérdező kommentje:
Én sem tartom korrektnek. És ez lenne a progresszív adózás lényege. AKár fizetésnél, akár nyugdíjnál.
2012. ápr. 25. 07:56
 50/52 anonim ***** válasza:
Én például nem. Attól, hogy én nettó 200 ezeret keresek és nem 20 ezret, ugyan úgy megdolgoztam minden forintjáért, mégis én leadózom, más meg adó jóváír... Úgy gondolom a bérezés nem két szép szemre megy, aki tartósan 49 ezer forintból akar megélni, az rendezkedjen be olyan életszínvonalra, amit ez biztosítani tud. Egyébként a 4 órás munkaidő 41 ezer forint minimálbéren nem 20.
2012. ápr. 25. 14:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!