Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 27% ÁFA + még 2 ft percenként...

27% ÁFA + még 2 ft percenként a mobilbeszélgetésekre. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
[link]
2012. ápr. 23. 10:44
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
77%

+ a válságadók mert ugye azt is áthárították!

A kormány épp rajtunk hajtja be az 500 milliárdot amit a gazdagoknak visszajuttatott!!

Szo.jon a szegény hogy a milliós fizetésűek még jobban élhessenek!

Gratula a sok idióta fideszesnek! Remélem belefulladnak a pártjukba...

2012. ápr. 23. 10:55
 2/52 anonim ***** válasza:
80%
Remélem már nem sokáig tart ezeknek a felháborító önkényuralmuk.És azt is remélem,hogy hamarosan elzavarják őket a francba.
2012. ápr. 23. 10:58
 3/52 A kérdező kommentje:
Én még mindig csak egy közgazdásztól várom, hogy felhomályosítson: ha ez is forgalomfüggő, akkor hogy lehet az ÁFA mellé odarakni? Mert ugye az is forgalmi adó és ez is, és ha ismereteim nem csalnak, dupla forgalmi adót kivetni nem lehet.
2012. ápr. 23. 10:59
 4/52 anonim ***** válasza:
87%
Miután megkapod a hívásodról a számlát, azt is ki kell fizetni adóval megspékelve, ne feledjük.
2012. ápr. 23. 11:02
 5/52 A kérdező kommentje:
Ja, tényleg, ezt ki is felejtettem! Akkor egy forgalomra máris lehet fizetni legalább 4 féle adót. De ha valakinek eszébe jut további ráeső adó, az írja le!
2012. ápr. 23. 11:03
 6/52 anonim ***** válasza:
83%

Hát ha szigorúak akarunk lenni, akkor fogyasztóként megfizeted a szolgáltatás igénybevétele után az ÁFA-t, ha bevezetik, a csekkadót, a távközlési adót.

Mindezt abból a pénzedből, amiből már vontak személyi jövedelemadót (plusz a többit...)

A szolgáltató megfizeti a bevételei után az iparűzési adót, a nyeresége után a társasági adót.

2012. ápr. 23. 11:11
 7/52 anonim ***** válasza:
8%
Örülök neki. Rendbe teszi az államkasszát és talán ki tudjuk az államadósságot fizetni.
2012. ápr. 23. 11:18
 8/52 A kérdező kommentje:
7: te komolyan elhiszed hogy legális egy valamire ennyi adót kivetni?
2012. ápr. 23. 11:21
 9/52 anonim ***** válasza:
100%

"Örülök neki. Rendbe teszi az államkasszát és talán ki tudjuk az államadósságot fizetni."

Én a kasszát inkább a kiadási oldal visszafogásával tenném rendbe, nem újabb és újabb adók bevezetésével.

2012. ápr. 23. 11:22
 10/52 anonim ***** válasza:
100%
A 4-es hozzászóló vagyok. Csak úgy kíváncsiságból megkérdem, mégis ki a franc pontozott le és miért? Pedig most nem is jobb-bal a téma.
2012. ápr. 23. 11:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!