Normális hogy pelusról való leszokásnál az elején a kisgyerek kb 10-15 percenként pisil? Szóval szinte megállás nélkül?
Nálunk is ez volt egy-két hétig. Én sem adtam vissza a pelust, így sokkal hamarabb megszokja, hogy már nincs. Az elején nehezebb volt elmenni bárhova is, mert szinte ahogy elindultunk egyből meg kellett állni pisilni. Ezért nálunk mindig van egy bili a kocsiba.
Lehet hogy azért is ilyen sűrű az elején, mert tetszik nekik a pisilés, újdonság. Nálunk volt hogy néha ráült és hisztizett mert nem jött, pedig annyira akarta.
És hogy csináltátok a házon kivüli programokat? Mi van ha épp nem tudok megállni a kocsival? Tényleg bilivel menjünk és a kocsi mellett megállva az ut szélén bilizzünk? És ha elmegyünk programra idegen helyen hogy csináljuk? Vagy ti olyankor még pelust adtatok rá? Én úgy látom az én kislányomat összezavarja amikor pelust adok rá...
És mit csinánljak ha házon kivül bepisil többször? Vigyem el az egész ruhásszekrényünket? :)
6. vagyok. Azért általában mindig meg lehet állni 1 percre, kivéve a belvárosban. Út szélén, parkolóban, kocsibeállóban sem számít az az 1 perc. Én a kocsi ülésre tettem a bilit, és ott pisilt, majd kiöntöttem.
Mindig vittem csereruhát, nálam 2 nadrág és 2 bugyi volt. Egyszer a játszóházban volt hogy bepisilt, mert annyira belemerült a játékba hogy elfelejtette. Mondtam hogy legközelebb szóljon, mert nincs nálam több bugyi, különben hazamegyünk, erre mondta hogy akkor sem szól. Na akkor adtam rá egy bugyipelust, mert tudtam hogy lesz még baleset. De máskor nem adtam.
Ez olyan rövid időszak, próbáld meg erre az időre a hosszú utakat, vagy a fél napos bevásárlásokat elnapolni, mert csak wc-re rohangálás lesz az egészből. Én pont ilyenkor vittem el pár órás bevásárlásra, hát min 20-szor mentünk a wc-re, ebből 5-ször pisilt csak, a többi csak téves riasztás volt, de vásárolni semmit sem tudtam, mert csak rohantunk ki-be az üzletből. Ha elmentek valahová, mindig nézz körül, hogy hol van a legközelebbi wc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!