Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 27% ÁFA + még 2 ft percenként...

27% ÁFA + még 2 ft percenként a mobilbeszélgetésekre. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
[link]
2012. ápr. 23. 10:44
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:

DEépp most jelent meg:

[link]

és a gond az, hogy nem csak ennyi lesz.

2012. ápr. 23. 14:38
 22/52 anonim ***** válasza:
90%
Azt nem értem hogy a feltöltőkártyás telefonoknál hogy lesz ez? A másik amit nem értek az az internetadó. Én telóról netezek (Telenor klikk) és az is hogy lesz vajon?
2012. ápr. 23. 15:03
 23/52 A kérdező kommentje:

Ezt ne tőlem kérdezd...

Én már több helyen feltettem a kérdést: KI fog fizetni? A hívó vagy fogadó fél, netán MINDKETTŐ?

2012. ápr. 23. 15:04
 24/52 anonim ***** válasza:
75%

"Én sem otthon élek, de az otthoniak elmondása alapján, ha nem akarják hogy csőd legyen, akkor valamit kell tenni, mert az állapotok tarthatatlanok. Mellesleg dupla áfa otthon sincs. 27%-os az ÁFA."

ha szarul megy a családnak, kevés a pénzed, akkor mi a korrekt?

lecsökkented mind2 gyereked zsebpénzét, és bevonod őket házimunkákba, elküldöd őket dolgozni diákmelóra stb...

vagy az, hogy az egyik gyereknek lecsökkented a pénzét, bevonod a melóba, a másik gyereknek meg megnöveled a zsebpénzét, magadnak veszel plazmatv-t illetve kifested a lakást fehérről zöld-re csak azért mert az neked jobban tetszik..

nah ez a lényeg, a második eset történik MO-n, persze a hasonlat eléggé egyszerű, de a lényeg ugyanez. Az egyiket megszorítják, a másiknak adnak plusz egy csomó pénzt költenek fölösleges dolgokra. Ebben az esetben igenis felháborító 2Ft -is...

2012. ápr. 23. 15:20
 25/52 anonim ***** válasza:
27%
Köszönjük MSZP. Ők juttatták ide az országot a 8 év alatt és most a Fidesznek kell talpra állítani.
2012. ápr. 23. 15:32
 26/52 anonim ***** válasza:
57%
Az a véleményem, hogy ezt a redvás fideszt már rég ki kellett volna takarítani az országból.
2012. ápr. 23. 15:35
 27/52 anonim ***** válasza:
63%
Kissé unalmas ez a 8 év duma. Ennyire futja csak?
2012. ápr. 23. 15:36
 28/52 anonim ***** válasza:

"Azt nem értem hogy a feltöltőkártyás telefonoknál hogy lesz ez?"

Ezen mit nem értesz? Két forinttal többet von le percenként. Ekkora matematika tudással inkább az ezotériába írogassatok.

2012. ápr. 23. 15:43
 29/52 anonim ***** válasza:
67%
Az a véleményem, hogy viszlát Magyarország, szeptemberben irány Berlin.
2012. ápr. 23. 15:44
 30/52 anonim ***** válasza:
Nem értem miért baj az ha valaki valamit nem ért és mer kérdezni?
2012. ápr. 23. 15:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!