27% ÁFA + még 2 ft percenként a mobilbeszélgetésekre. Mi a véleményetek erről?
Ezt ne tőlem kérdezd...
Én már több helyen feltettem a kérdést: KI fog fizetni? A hívó vagy fogadó fél, netán MINDKETTŐ?
"Én sem otthon élek, de az otthoniak elmondása alapján, ha nem akarják hogy csőd legyen, akkor valamit kell tenni, mert az állapotok tarthatatlanok. Mellesleg dupla áfa otthon sincs. 27%-os az ÁFA."
ha szarul megy a családnak, kevés a pénzed, akkor mi a korrekt?
lecsökkented mind2 gyereked zsebpénzét, és bevonod őket házimunkákba, elküldöd őket dolgozni diákmelóra stb...
vagy az, hogy az egyik gyereknek lecsökkented a pénzét, bevonod a melóba, a másik gyereknek meg megnöveled a zsebpénzét, magadnak veszel plazmatv-t illetve kifested a lakást fehérről zöld-re csak azért mert az neked jobban tetszik..
nah ez a lényeg, a második eset történik MO-n, persze a hasonlat eléggé egyszerű, de a lényeg ugyanez. Az egyiket megszorítják, a másiknak adnak plusz egy csomó pénzt költenek fölösleges dolgokra. Ebben az esetben igenis felháborító 2Ft -is...
"Azt nem értem hogy a feltöltőkártyás telefonoknál hogy lesz ez?"
Ezen mit nem értesz? Két forinttal többet von le percenként. Ekkora matematika tudással inkább az ezotériába írogassatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!