Mit gondoltok érdemes külföldre menekülni (költözni) az Orbán-diktatúra elől vagy vége lesz egyszer?
Molnár F is Olaszországba menekült Orbán üldözései elől, aztán mégis itt van.
1.Nincs diktatúra.Baromság.
2.Nyugodtan menj nyugatra wc-t pucolni, ott ugyan nem fogod ellopni a helyiektől a jó munkákat, bevándorló.
"1.Nincs diktatúra.Baromság."
Ja, a jogállam létfontosságú részei is maguktól döntöttek úgy, hogy nem akarnak tovább létezni.
"2.Nyugodtan menj nyugatra wc-t pucolni, ott ugyan nem fogod ellopni a helyiektől a jó munkákat, bevándorló."
Ja, pucoltam WC-t is. 18,5 dolláros órabérben, részmukában. Vagy ástam árkot 100 dollárért naponta. Most melózom egy gyárban is havi 1100-1300 fontért.
Ha most otthon lennék, ugyanezt csinálnám, csak 80.000 forintért.
Ezzel a bevándorlózással esetleg sértegetni próbáltál valakit?
Te, internetező!
Van fidesz 2/3 ugye.
Minden törvényt megszavaznak gond nélkül. A köztársasági elnök fideszes, tehát kapásból aláír minden törvényt. A magas pozíciókban fideszes pártkatonák vannak. Nem 1 nagyvárosban a polgármester olyan hülye mint a segg, de hát fideszes és az a lényeg. Pártfüggetlen, szakmailag elismert és megbecsült emberek helyébe szakmailag alkalmatlan pártkatonák kerültek szinte nulla tudással. Az ellenzék javaslatait állandóan lesöprik ilyen-olyan indokkal. Csináltak egy új alkotmányt az ellenzék beleszólása nélkül. Mi ez, ha nem diktatúra?
Ugyan nem hasonlítható a Hitleri és Sztálini diktatúrához, de az akkor is az. Az ellenzék meg mintha nem is létezne.
"Emberek, a diktatúra nem úgy megy, hogy hopp egyik pillanatról a másikra az lesz. Még Hitlernek is hosszú évekbe telt kiépíteni. Jelek már vannak, nem is olyan észrevehetetlenek, bár én személy szerint is kétlem, hogy lesz elég bátorságuk egy totális diktatúrához."
Hitler gyakorlatilag azonnal elfogadtatta a felhatalmazási törvényt, amiben függetlenítette a kormányt a törvényhozástól (hozhatott a kormány törvényeket a parlament nélkül, annak csak később kellett beleegyeznie). Tehát ott szinte azonnal kialakult a diktatúra.
Nálunk a törvényhozás, a végrehajtó hatalom és a bíráskodás egymástól független, érvényesülnek a polgári jogok, szóval közelről sincs diktatúra.
ma 16:36
NEEEE EZEN BESIRTAM :DDDDDDD
te internetező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!