Nektek nincs elegetek abból, hogy egyesek verik az asztalt, hogy nekik ilyen meg olyan segély JÁR?
Aztán ha felvetem, hogy miért meg miből, akkor "az nem az én dolgom".
Eddig elég szociális voltam, de most kezdem a párom véleményét osztani: meg kell szüntetni mindet.
kívánom nektek kerüljetek olyan helyzebe hogy rálegyetk szorulva a segélyre!
Megtudjátok milyen az mikor havi 40-50 helyre külditek be az önéletrajzot, és még csak vissza se írnak! Nem a munka-akarással van itt a baj, hanem hogy nincs munka.
De ezt azok akiknek biztos munkályuk sosem fogják megérteni
33/F
(3 szakma, 2 diploma...)
Kedves 3. válaszoló: nem tudom, hol szerezted azt a 2 diplomát, de megérdemelné az egyetem/főiskola, hogy egy életre lehúzza a rolót. Aki a munkáját munkályának írja, annak kár diplomát adni a kezébe.
Nagyon kíváncsi lennék egyébként, hogy mégis hol keresel munkát, és milyen szakmáid vannak, mert eléggé sántít, hogy 2 diplomával és 3 szakmával sem kellesz sehova.
"Megtudjátok milyen az mikor havi 40-50 helyre külditek be az önéletrajzot, és még csak vissza se írnak!"
Mintha legalábbis nem tudnád pontosan, hogy a segélyek 99%-a a hátrányos helyzetűekre és álrokkantakra megy el. 800 ezer rokkantnyugdíjas van az országban, 800 ezer...
A segély nem jár senkinek,csak adható-mondják az Önkormányzatok.
Én is azon a véleményen vagyok,hogy közel 25-30 éves,és egy napot még nem tud igazolni munkaviszonyban annak lóf@s@ a seggébe.Úgy is megoldja,hogy nem kap.Gyorsan szül két három gyereket és már jár is a családi,meg a kelengye pénz(egyszer)és a gyes is.Ezekkel nem lehet mit kezdeni.De további segélyeket nem adnék egy forintot sem.
"Mégsem mentem segélyért, mert - bár a jogszabályok szerint igen - szerintem nekem NEM jár."
Ejjnye bejnnye! De kis butus vagy. Ilyet nem volna szabad! Amit te nem lopsz el az államkasszából azt Ellopja Orbán. Ha most azt hiszed, hogy ha te hősiesen lemondasz a járandóságodról akkor másoknak több marad, akkor nagyon tévedsz. Ezzel a hozzáállásoddal csak erősíted a fiddereket abbéli hitükben, hogy a lakosságnak nincs szüksége megélhetésre és mindent nekik kell ellopni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!