A 22800-as segélyt a 2 félévre leakarja felezni a kormány, na abból hogy lehet megélni?
Jó lenne ha nem riogatnátok efféle hülyeségekkel az embereket. Gondoljatok már bele egy kicsit? A kormány a közmunkásokat akarja szinte mindenhova alkalmazni, pl. az öntözésnél. Ha lefelezik az eddigi segélyt akkor senki nem fog elmenni 10000-ért közmunkázni mert minek?
Ezért valótlan a hír, mert a Kormánynak szüksége van az olcsó, szinte ingyenes közmunkaerőre.
Egyébként tavaly ilyenkor is azt mondták hogy májustól 14000 lesz. Nem lett annyi.
No meg a hivataltól kellett volna kapni értesítést nemde? Hogy csökken a segély összege 10000 Ft-ra. Nálunk a Városháza hirdetőfalára már november végén kirakták hogy Januártól 22800 Ft a segély. Minek uszítjátok itt a Népet egymásnak? Ja persze a Luganoi Tanulmány szerint bizonyos körök a kissebség meg a dolgozó állampolgárok között akarják gerjeszteni a feszültséget egész a polgárháborúig.
Egyébként nálunk is rínak ilyeneket a romák. Szerintem az mszp-s vajdájuk vagy ki terjeszti ezeket a rémhíreket. Mert a hivatalban én is megkérdeztem, tényleg igaz e? Ők nem hallottak ilyet még. Ja egyébként én magam is közmunkás vagyok, és a segélyt csakis azért igénylem meg hogy aztán minnél hamarabb dolgozhassak mint közmunkás. Mert ez a 47000 is sokat számít. Főleg ott ahol semmi munka nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!