Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 22800-as segélyt a 2 félévre...

A 22800-as segélyt a 2 félévre leakarja felezni a kormány, na abból hogy lehet megélni?

Figyelt kérdés
Ez nem kamu már a feleségemnek mondták az önkormányzatnál.

2012. márc. 15. 13:21
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
Ne segélyből élj, arra még nem gondoltál?
2012. márc. 15. 13:37
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Egyébként ugyanúgy lehet megélni belőle mint a 22800-asból. Sehogy.
2012. márc. 15. 13:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Csak úgy lehet megélni, ha az ember mellette dolgozik. Gondolom rokkant nyugdíjról van szó, nem tud az ember dolgozni, akkor ez lehetetlen. (Ebben az esettben nyugodtan lehet minden politikust A-Z szidni)
2012. márc. 15. 13:51
 4/8 anonim ***** válasza:
54%
Rokkant nyugdíjak esetén valóban felül kellene vizsgálni bizonyos döntéseket, hiszen aki munkaképtelen azt azért még nem kellene halálra ítélni, a megélhetéshez szükséges járandóságot biztosítani kellene számukra. Viszont a dolgozni képes, életerős emberektől még ezt is megvonnám, vagy nagyon tüzetesen megvizsgálnám miért is nem dolgozik, ill. a segély mellett nem dolgozik e mégis. Az adócsalás nem szép dolog, de ezt már mondtam párszor.
2012. márc. 15. 14:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Forrást tudnál adni? Ez így kevés, hogy a feleséged hallotta. Így mit szóljak hozzá? Részleteket légyszi.
2012. márc. 15. 14:49
 6/8 anonim ***** válasza:
56%
Nalunk a romak beszeltek a Pennybe, h a vajda mondta nekik.
2012. márc. 15. 15:16
 7/8 anonim válasza:
37%

Jó lenne ha nem riogatnátok efféle hülyeségekkel az embereket. Gondoljatok már bele egy kicsit? A kormány a közmunkásokat akarja szinte mindenhova alkalmazni, pl. az öntözésnél. Ha lefelezik az eddigi segélyt akkor senki nem fog elmenni 10000-ért közmunkázni mert minek?

Ezért valótlan a hír, mert a Kormánynak szüksége van az olcsó, szinte ingyenes közmunkaerőre.

Egyébként tavaly ilyenkor is azt mondták hogy májustól 14000 lesz. Nem lett annyi.

No meg a hivataltól kellett volna kapni értesítést nemde? Hogy csökken a segély összege 10000 Ft-ra. Nálunk a Városháza hirdetőfalára már november végén kirakták hogy Januártól 22800 Ft a segély. Minek uszítjátok itt a Népet egymásnak? Ja persze a Luganoi Tanulmány szerint bizonyos körök a kissebség meg a dolgozó állampolgárok között akarják gerjeszteni a feszültséget egész a polgárháborúig.

Egyébként nálunk is rínak ilyeneket a romák. Szerintem az mszp-s vajdájuk vagy ki terjeszti ezeket a rémhíreket. Mert a hivatalban én is megkérdeztem, tényleg igaz e? Ők nem hallottak ilyet még. Ja egyébként én magam is közmunkás vagyok, és a segélyt csakis azért igénylem meg hogy aztán minnél hamarabb dolgozhassak mint közmunkás. Mert ez a 47000 is sokat számít. Főleg ott ahol semmi munka nincs!

2012. márc. 26. 16:49
 8/8 A kérdező kommentje:
A feleségemnek mondták az önkormányzatnál és s...rom le, hogy riogatás vagy sem úgy is azt tesz az állam amit akar sőt ha meg vonja a segélyt akkor sem szólhatunk semmit mert azt mondja el kel menni dolgozni én nem riogatok senkit csak tudni akartam ki mit hallott.
2012. márc. 27. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!