Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy valósul meg Magyarországo...

Hogy valósul meg Magyarországon a demokrácia?

Figyelt kérdés
Csak én látom úgy, hogy bábként kezelik a népet, hiszen semmi beleszólásunk nincs az eseményekbe? A kormány kitalál egy javaslatot, amit a parlament, meg Orbán megszavaz, és kész is az új törvény, meg az új adó... Miért nem tesz semmit ez ellen a nép? Pesten élők, én a helyetekben nem hagynám, hogy ide jusson az ország!
2012. ápr. 21. 09:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Miért pont a Pesten élőknek kéne változtatni,nem értem hol itt az összefüggés?
2012. ápr. 21. 09:38
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Én a helyedbe lennék,(most úgyis ráérsz)kimennék a térre és torkom szakadtából elmondanám amit itt írtál!!!
2012. ápr. 21. 09:39
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

Kétharmados többséggel...

szomorú.

De tényleg nem csak a Pesten élők tehetnek erről vagy ez ellen!

2012. ápr. 21. 09:44
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Pedig nagyon egyszerű. Ne adjunk nekik kopogtatócédulát, és el sem tudnak pártként indulni a választásokon. Kizárólag független jelölteket kell indítani, oszt kész. Problem?
2012. ápr. 21. 10:03
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Manapság nem biztos hogy képesek lennénk olyanra mint 1848-ban.Ez akkor sikerülne hogyha a védelmi szervek is a nép mellé állnának.Meg egy kis külföldi segítség is jól jönne csak Ausztrián kívül egy szomszéddal sem vagyunk jó kapcsolatba.
2012. ápr. 21. 10:07
 6/12 anonim ***** válasza:
13%
Remélem sehogy. A demokráciánál undorítóbb dolog a világon nincsen.
2012. ápr. 21. 10:19
 7/12 anonim ***** válasza:
4%

"Miért pont a Pesten élőknek kéne változtatni,nem értem hol itt az összefüggés?"

Mert a farokszopdosó pesti szavazta meg a fideszt.

2012. ápr. 21. 10:20
 8/12 anonim ***** válasza:
78%

"Pedig nagyon egyszerű. Ne adjunk nekik kopogtatócédulát, és el sem tudnak pártként indulni a választásokon. Kizárólag független jelölteket kell indítani, oszt kész. Problem?"

Támogatom!

2012. ápr. 21. 10:21
 9/12 anonim ***** válasza:
75%

Régebben a pestiek miatt lett MSZP is.

"A demokráciánál undorítóbb dolog a világon nincsen."

Te eszednél vagy?Diktatúrát akarsz?Egyáltalán tudod mi az?!

2012. ápr. 21. 10:21
 10/12 anonim ***** válasza:
89%

Nem csak te látod úgy. A demokrácia tényleg kimerül abban, hogy 4 évenként választhatunk a szar és a fos közül, de ez a választók felelőssége is.

A választók szimpátia alapján szavaznak, a legtöbbje még a saját pártja programját sem olvassa el, ami még akkor is érdemes lenne, ha történetesen nem hazudoznának össze mindent benne. Újra és újra megszavaznak olyan pártokat, amik már nem egyszer leégtek és bizonyították alkalmatlanságukat.

Ez mondjuk várható is, Magyarországon nincs hagyománya a demokráciának, egyszerűen a rendszerváltáskor megkaptuk és a pártjaink ebből élnek. Igen, jelen állás szerint a "demokráciánál" Magyarországon a diktatúra is jobban működne. Ugyan az lenne, mint így, csak legalább nem csomagolnák cukormázba.

2012. ápr. 21. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!