Magyarországon ha demokrácia van miért csak egy pártra lehetett szavazni?
Nincs igazad. Bárkire lehetett szavazni. mszp-re azok szavaztak, akik hisznek abban, hogy helyrehozza, amit elrontott. lmpre az, aki vérfrissítést szeretne a parlamentbe, jobbikra az, aki radikális érzelmű, fideszre az, aki úgy gondolta, hogy minek szavazzon másra, úgyis ő jut be.
Te leírtad, hogy te miért a fideszre szavaztál. Csak hát ezek a te gondolataid, a többi nyolcmillió ember lehet, hogy másképp gondolkozik. És aszerint szavaz. Na, ez a demokrácia.
"ezek a te gondolataid, a többi nyolcmillió ember lehet, hogy másképp gondolkozik."
Erről beszélek. Te el sem tudod képzelni, hogy helyrehozza, én sem, de például a nagymamám igen.
Nem tudom, hogy írhatnám le egyértelműbben: nem mindenki gondolkozik így.
Esetleg még egy példa: én pont azért szavaztam az lmp-re, mert vacilláltam kettejük között, de biztos voltam benne, hogy a fidesz úgyis nyer, tehát nekik tökmindegy az én szavazatom. Míg egy kis pártnál sokat számít. És valószínűleg többen gondolkoztak hasonlóan, mert végül is bejutott a parlamentbe :)
Itt a pont.
Jobbik úgysem nyert volna, még sajnos nem elég nagy ahhoz, hogy színre lépjen, pedig a radikális változtatások, a cigánybűnözések felszámolása válságos lenne. Nem beszélve arról, hogy a sok hamis politikust is be kéne már végre zárni a rácsok mögé.
LMP úgyszint, fiatal lelkes tagok, de sajnos képtelenek lennének normálisan elvezetni egy országot, SZDSZ néven már elbuktak egyszer.
MSZP-re ki szavazna azok után, hogy 8 évig csak a szart öntötték a nyakunkba? Legfeljebb azok, akik hisznek abban, hogy majd az MSZP helyreállítja azt, amit elrontott.
Így tehát marad a FIDESZ.
Nem azért, mert az a legígéretesebb, hanem mert 100% volt, hogy bekerül, de hogy a többi párt ne szólhasson bele az intézkedésébe, kellett neki a kétharmad. Meg is kapta.
4 éve van bizonyítani, hogy az emberek bizalmával élni kell, és nem vissza, mint ahogy azt az MSZP tette, ha megbukik, akkor vagy létrejön egy új párt, amit civilek alkotnak (miért ne lehetne végre egy kevésbé idióta párt), vagy pedig a jobbik kerül színre.
Meglátjuk-meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!