Hogyan lesz valakiből Miniszterelnök?
Figyelt kérdés
Milyen tanulmányokat kell ahhoz elvégezni, miből kell emelt hova kell jelentkezni egyetemre és utána miszerint lehet jelölt valaki? Csak mert elnök-képző egyetemről nem hallottam még :) Vagyis így még nem. Köszönöm a válaszotokat! :)2012. ápr. 19. 22:34
1/16 anonim válasza:
Húúh...Ez kicsit bonyorult,elöször is fogócskáznak egyet,utána bújocskáznak aztán szám háborúznak,Utána a VÉGSŐŐŐ ki kő papíe ollózzák!
2/16 anonim válasza:
Talán ki a legnagyobb G:E:C:I???????????Most ugy néz ki Orbán veri Gyurcsányt :DDDD
3/16 anonim válasza:
6 osztályal is lehet valaki bárki, vezető beosztásu stb.
4/16 anonim válasza:
A legkevésbbé azon múlik, hogy milyen tanulmányokat folytatsz... Esetleg csak annyi, hogy jókor vagy jó helyen és jó emberek seggét nyalod, lásd. pl dajcs tompi, áder-káder.
5/16 anonim válasza:
Hát úgy lehet valaki Miniszterelnök, hogy beballag a főhivatalba, mondván
– Jó napot kívánok! Gipsz Jakab vagyok, s szeretném a nevemet Miniszterelnök Jakabra változtatni.
6/16 anonim válasza:
> A legkevésbbé azon múlik, hogy milyen tanulmányokat folytatsz... Esetleg csak annyi, hogy jókor vagy jó helyen és jó emberek seggét nyalod, lásd. pl dajcs tompi, áder-káder.
Sem Deutsch, sem Áder nem miniszterelnök.
7/16 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy a miniszterelnököt a fiatalkorában elkövetett gaztetteivel zsarolják fel magas pozícióba, hogy aztán dróton rángathassák őket.
Nyilván nem így van. ;-) Tényleg, nem tudja valaki hogy Orbán hol végezte tanulmányait?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!