A Tesco miért hazudhatja mindig, hogy nincs egér? A kormány fel sem lép ellenük. (FRISS kép a Fogarasi úti Tescóból)
Csak kérdem: neked van bármiféle használható ötleted ellenük? Mert akkor oszd meg a világgal, mivel ennél nagyságrendekkel kisebb helyről sem sikerül kiszorítani az egereket :)
És mit kéne tennie a kormánynak ellenük?
Magadnak írtad a választ. Miért? Azért.
Egyébként meg nem tudom, de legalább nem kell macskaeledelt beszerezniük.
Kedves kommentelő!
TE NE HAZUDJ!!!!!!!!!!!!!!!!
Direkt rákerestem a neten hogy valóban letagadják-e és azt olvastam hogy sehol és soha nem tagadták le!
ne gyárts kamu sztorikat!
De itt egy idézet, aki akar az keressen többet!!
"A lapnak a hipermarketlánc azt mondta, hogy a rágcsálók és egyéb kártevők általában áruk között megbújva, raklapon jutnak a raktárakba, így minél nagyobb az áruforgalom, annál nagyobb a veszélye a felbukkanásuknak.
Azt mondták, hogy a Tesco minőségbiztosítási szakemberei tisztában vannak ezzel, ezért fokozottan ellenőrzik, hogy észlelnek-e kártevőkre utaló nyomokat. Amennyiben ilyet találnak, soron kívüli irtást kérnek szerződéses partnerüktől, aki ezt 24 órás határidőn belül elvégzi."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!