Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2014-ben megválasztanátok...

2014-ben megválasztanátok újra a fideszt?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 10:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
72%

"Az adósságcsapdából csak a fidesz húzza ki országunkat!"

Ezzel ugyan vitatkoznék, de ha igaz is, mégis milyen áron?

A ki nem mondott, de mégis nyílt politika: "a hulljon a férgese!"

Aki ebben az országban beteg, hátrányos helyzetű, idős, vagy akár gyermeket mer vállalni, annak csak a nyomor marad. Értem én, hogy a jóléti állam nem tartható fenn, de a jövőre is kéne gondolni. Ebben az országban így senki nem mer gyermeket vállalni, a fiatalok kivándorolnak, az átlagéletkor a legalacsonyabb ez egész EU-ban. Családbarát politikát vallanak, de ennek ellenére egyre jobban ellehetetlenítik a családokat. Mi lesz így ebben az országban?

2012. ápr. 16. 15:48
 22/27 anonim ***** válasza:
Most olyan van,h vagy rosszabb vagy jobb,az ember vagy a kisebbik rosszabbikat választja vagy a rosszabbat,nincs jó
2012. ápr. 16. 16:46
 23/27 anonim ***** válasza:
89%
Nem!
2012. ápr. 20. 12:25
 24/27 anonim ***** válasza:
10%
Igen.
2012. ápr. 20. 19:01
 25/27 anonim ***** válasza:
88%

Én biztos, hogy nem szavazok a Fideszre, mint ahogy eddig se tettem soha.

Számomra nem csak az a kérdés, hogy mit tesznek most, kormányon, hanem, hogy mit tettek ellenzékben, mert az is felelősséggel jár. Most írom, hogy nem vagyok MSZP barát, de szeretem a tárgyilagosságot, és a körültekintő gondolkodást.

Szóval ha azt nézzük, hogy a Fidesz mennyire elkötelezett az adósság csökkentésében, akkor következetesen nézzük azt!

Én csak arra emlékszem, hogy ellenzékben, minden megszorítást, új bevételi forrásokat, költségcsökkentő reformot elleneztek.

Bezzeg a költségnövelő intézkedéseket (pl. 100 napos program) azt megszavazták!

Odáig is elragadtatták magukat, hogy a parlamenti tüntetés előtt polgári engedetlenségre szólították fel a népet: ne fizessenek adót, bkv utazásért, stb. Ezzel akartak előrehozott választást kikényszeríteni.

A gazdasági világválság meg már akkor megkezdődött, az adósság már akkor is nagy volt sürgős intézkedésre lett volna szükség, de a Fidesz mindent ellehetetlenített. Az MSZP-re, SZSDSZ-re, és Gyurcsányra sok mindent lehet mondani (én is mondok), de azt hogy ilyen gazdasági helyzetet örökölt a Fidesz 2010-ben nagyrészt maguknak köszönhető!

Ám nekik csak a hatalom megszerzése volt a fontos most is csak ez látszik. A hatalommal bölcsen élni nem tudnak, éretlen módon ötletelnek, nem veszik figyelembe a többség érdekeit, az ellenzék érveit és lopják a pénzt gátlástalanabbul, mint valaha. Az elszámoltatást csak az ellenségeikre tartják fontosnak, de azt is csak szépen beosztva, hogy mindig legyen hír, MSZP-ellenes hangulat.

Se az egymillió új munkahely érdekében nem tettek semmit, se a stabil forintért (mondjuk ha nem szóltak volna be állandóan, nem küzdöttek volna felesleges dolgokért több tízmilliárdos kiadástól megkímélhették volna az országot, és a devizahiteleseket is.

Intézkedéseik többsége a gazdagoknak kedvez a szegények kárára... Nő a munkanélküliség, a mélyszegénység és a hajléktalanok száma. Ez utóbbit nem is tudják másképpen kezelni, csak azzal, hogy elüldözik őket Budapestről, és mindenhonnan.

Az LMP rengeteg gazdaságélénkítő és fehérítő hatású javaslatot tett. Ami megfékezte volna a korrupciót, a kartellezést, gazdasági átláthatóságot erősítette volna, stb. Ez a Fidesznek nem állt érdekében megvalósítani.

Ott a kétharmad, hol a hitelesség?!

2012. ápr. 27. 07:57
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
IGEN! Eddig nem rájuk szavaztam, de ha rajtam múlna, rájuk adnám az egyik voksom. Ezt is csak azért írom hogy lásd, vannak még jobbosok.
2012. ápr. 29. 21:23
 27/27 ede1219 ***** válasza:
Nem elég, hogy 2014-ben, de most is megválasztotta a sok birka!
2018. ápr. 21. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!