2014-ben megválasztanátok újra a fideszt?
Milyen naivak a Fideszesek! Vagy csak mind milliomosok?
Eddig sem szavaztam rájuk,ezután sem fogok. Csak tönkreteszik az országot és a lakosság többségét.
Igaz,hogy most nincs is kire szavazni.
"Az adósságcsapdából csak a fidesz húzza ki országunkat!"
hehehehe, ezen röhögök fél órája. És mégis hogy fogja kihúzni, újabb hitelekkel. Amikor a fidesz mondta hogy csökkent az államadósság, pár hétre rá mondták a híradóban, hogy nemhogy nem csökkent, hanem még jobban nőtt
10:38-as vagyok.
Nem tartom magam butának csak azért mert nem járok el szavazni. Csak én úgy látom h nincs értelme. 26 éves vagyok, szal nem tudom milyen volt régen, mondjuk nem is nagyon érdekel,mert az a múlt.
Engem csak az zavar, h a választások előtt minden párt megígér minden szépet és jót, h majd új munkahelyek, a gazdaság fellendül stb. Az emberek megszavazzák, mert milyen szépeket mond, utána meg 4 éven keresztül jön a lehúzás, a lopás... és ez minden párta igaz.
Amióta a Fidesz van hatalmon, ment az ígérgetés h az államadósságot majd lecsökkentik. Kivetettek pár adót, plusz átvariáltak jó pár dolgot. Amiből még akár jó is alakulhatott volna, mert ahhoz h fizetni tudjunk, vmiből pénzt kell szerezni. Ahhoz képest rengeteg pénzt belenyomott a kormány a törlesztésbe,és most ott tartunk h majdnem hogy nagyobb az adósságunk mint volt.
És a kedves Viktor játszhatja a nagyurat, meg h utáljuk az IMF-et. De el kell fogadni h az Unióban nem mi vagyunk az urak. Nem mi diktálunk, hanem a bankok, más fejlettebb gazdasággal rendelkező országok. Mi csak kishalak vagyunk az Unió vízében. És ha Orbán így ellenáll mindennek, akkor megszivatnak minket, amire volt példa. Lehet játszani a hazafit, meg a "majd én megmutatom kik vagyunk" szerepet, de még jobban ráb*szunk csak.
Arról nem is beszélve, h ha egy politikusról kiderül vmi mocsokság, akkor megússza, akármi legyen az. Pofátlan módon lopnak az ország szeme láttára. Hát ilyen embereknek, pártoknak én nem adok szavazatot már bocs.
És most mondhatod h mert a Fidesz megérdemli a szavazatot... de miért? Lettek új munkahelyek? Nem... Fellendült a gazdaság akár 1%-al is? Nem... Ehelyett pl kimenekült az országból nem 1-2 nagyvállalat, halomra mennek a létszámleépítések, fél évente új adókat vetnek ki. (A Mercedes egyedül az amit fel tudok hozni példának pozitívumként, h mennyi munkahelyet teremtettek, persze országosan ez nagyon kevés)
Az adózásról meg nem is beszélek inkább. A kisembertől elveszünk,a nagynak adunk módszer nálam nem nyerő, pedig jól keresek. Én megértem h a számok alapján így jött ki, h aki egy bizonyos szint alatt van annak még elvesznek a fizetéséből, aki a szint felett van annak meg adnak. De így nem lehet egy társadalmat fenntartani, h csak a nagyokat nyomják... (Példa: A párom iskolában dolgozik, 100 alatt keres, és neki a bérkompenzáció annyiból állt, h az amúgy sem kevés fizetéséből levontak még pár ezret..)
Ha azt látnám, h az ország tényleg megindul pozitív irányba, én lennék az első aki szavazni menne. De csak a lejtőn megyünk lefele, és ez egy darabig így is marad, akár szavazok, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!