Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Schmitt is követi a fideszt?...

Schmitt is követi a fideszt? Hogy dolgozott együtt Schmitt Georgij Nikolaj Georgieval mikor a lánya mondta, hogy soha nem dolgozott apjával és Klaus Heinemannal aki pedig mondta, hogy ő se dolgozott soha Schmittel?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jan. 23. 13:23
1 2
 1/12 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Sehogy. És az a legszomorúbb, hogy a mai nagy demokráciában nincs egy olyan szakértő sem, aki fel merné vállalni a disszertációjának a felülvizsgálatát.
2012. jan. 23. 14:10
 2/12 anonim ***** válasza:
Te jó ég, mintha a Hóban Koszban tartalmát olvasnám. :D
2012. jan. 23. 14:12
 3/12 anonim ***** válasza:

"Hogy dolgozott együtt Schmitt Georgij Nikolaj Georgieval mikor a lánya mondta, hogy soha nem dolgozott apjával "

Én erre megkérdezném az újságírót, hogy ismeri-e az anyja összes kuncsaftját...

"Klaus Heinemannal aki pedig mondta, hogy ő se dolgozott soha Schmittel?"

Ez már érdekesebb, bár ő meg azt mondta amúgy, hogy nem emlékszik SP-re.

2012. jan. 23. 14:19
 4/12 anonim ***** válasza:
a lánya végül kijavította, de hogy lehet hogy mégis dolgozott vele
2012. jan. 23. 14:54
 5/12 anonim ***** válasza:

Schmitt nem követi a Fideszt,hanem bólogató Jánosa nekik.

A plágium vizsgálatára pedig azért nem kerül sor,mert mindenki,aki megtehetné,félti az állását,mégpedig joggal.

2012. jan. 23. 14:55
 6/12 A kérdező kommentje:

"Ez már érdekesebb, bár ő meg azt mondta amúgy, hogy nem emlékszik SP-re."

Még arra se, hogy egy hosszabb beszélgetést folytatott volna vele. Akkor arra már végkép se, hogy dolgozott e vele.

2012. jan. 23. 18:03
 7/12 anonim ***** válasza:
Azt hozzátenném, hogy beszerzésekkel foglalkozok egy cégnél pár éve, nem is vagyok túl öreg, de én sem emlékszek mindenkire, akivel már tárgyaltam. A kérdéses ügy meg 20 éves. Oké, ettől még lehet, hogy tényleg nem is beszéltek soha, csak magamból kiindulva én sem emlékeznék mindenkire, akivel 20 éve beszéltem.
2012. jan. 23. 18:22
 8/12 Sz1u ***** válasza:

Adják ide nekem a doktori disszertációját. Igaz angolul csak konyhanyelven, franciául pedig egyáltalán nem beszélek. De ha fene fenét is eszik, akkor is megpróbálnám (pfff.... Google fordító) összehasonlítani a dokumentumokat. Mi az, hogy nincs ember, aki összevetné ezeket a dolgozatokat? Hihetetlen! Oly' népszerű dolog külsős tanácsadókat alkalmazni (jó pénzért természetesen), nem akarom elhinni, hogy nem volna erre megfelelő személy.

"Schmitt is követi a fideszt?" - a megválasztása óta.

2012. jan. 23. 19:57
 9/12 A kérdező kommentje:

ma 19:57

EZ nem úgy megy. NEm csak össze kell hasonlítani. Azt tudják, hogy 180-200 oldalt "másolt". Ehhez egyetemi doktorok kellenek, mert nekik van ehhez joguk. De egyik se akarja mert elveszítheti az állását ha nem azt mondja mit a vezetés hallani akar.

2012. jan. 23. 20:02
 10/12 Andizsuzsi ***** válasza:
De ha könyvet írtál volna, arra emlékeznél, hogy egyedül csináltad-e, vagy párban valakivel. És ha valaki odament volna hozzád, hogy fel szeretné használni a saját munkájában, arra is emlékeznél, hogy adtál-e engedélyt ilyesmire.
2012. jan. 24. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!