Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Schmitt is követi a fideszt?...

Schmitt is követi a fideszt? Hogy dolgozott együtt Schmitt Georgij Nikolaj Georgieval mikor a lánya mondta, hogy soha nem dolgozott apjával és Klaus Heinemannal aki pedig mondta, hogy ő se dolgozott soha Schmittel?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jan. 23. 13:23
1 2
 11/12 Sz1u ***** válasza:

20:§2 Kérdező

"EZ nem úgy megy. NEm csak össze kell hasonlítani."

Tisztában vagyok vele, hogy nem a hozzám hasonló angolul konyhanyelven beszélőkkel kell lefordíttatni. De azt sem hiszem el, hogy (mint írtam is) külsős (hivatalos, igazságügyi, vagy mittom'én) fordítócéggel nem tudnák lefordíttatni (ha már ők nem akarják). Meg egyébként is: kiadja a rektor utasításba és kész. Nemde? A kész anyagot pedig nyilvánosságra kell hozniuk. Így nem lehetne susmusolni. Csak szerintem volna ennyire egyszerű???

2012. jan. 24. 11:27
 12/12 A kérdező kommentje:

"Tisztában vagyok vele, hogy nem a hozzám hasonló angolul konyhanyelven beszélőkkel kell lefordíttatni. "

Itt nem arról van szó, hogy megegyezik e. Köztudott, hogy 180-200 oldalt szó szerint átvett. A kérdés az, hogy csak másolt vagy felhasználta e mint forrás, de hivatalosan.

2012. jan. 24. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!