Ha mindenki szidja a Fideszt és utálja akkor hogy lett meg 2/3 -a?
Talán nem látod igazán jól, és nem mindenki szidja a Fideszt. Az, hogy itt a Gyk-n vannak olyanok, akik nagyon nem értenek egyet a kormány politikájával, még nem jelenti azt, hogy ők lennének a "mindenki".
A legközelebbi választásnál ki fog derülni, hogy az emberek többsége hogy látja a dolgokat. Majd meglátjuk, mi lesz. Szerintem nincs alternativája a Fidesznek, és a sok rossz közül ők tűnnek számomra még most is a legkisebb rossznak. Ezért én még most is rájuk szavaznék, ha most lennének a választások.
(Na, most kapok én!......)
Úgy, hogy a sok csukott szemű kismacska Kurcsány és LiBajnai után azt képzelte, hogy Orsós Viktorka elhozza majd a beígért mennyországot, javulni fog a gazdasági helyzet, a közbiztonság. Aztán, mikor rájöttek, hogy megint csak át lettek bszarintva, úgy viselkedtek mint a Kisherceg rózsája amikor leveszik róla a búrát, hogy hú, aztaqrvaeget, át lettünk ejtve, naháát naháát kosz lepi a ház falááááát!
Akinek volt esze, az már a választások előtt is láthatta, hogy a Fityesz is pontosan ugyanolyan, mint az emeszpé, a "Lehet más a róka?" és a többi tolvajokfejedelme párt, csak éppen a neve más...
Egyébként általában jellemző ránk, hogy azt várjuk a kormányzó párttól hogy hatalomra jutása után aranyat fogunk hugyozni, meg 150ft lesz a benzin, amihez jár literenként 1kg kenyér.
Nekem már az is elég ha nem akarnak minden hitelszerződést aláírni, és még jobban eladósítani az országot.
ma 16:49
A baj ezzel csak az hogy azóta 2000 év eltelt, és a Rómaiaknak nem kellett IMF hiteleket fizetni, EU jogharmonizációról tárgyalni, mert akkor ők maguk voltak akik másokat kizsákmányoltak, és leigáztak. Úgy azért kicsit könnyebb, bár mint a példa mutatja abba is bele lehet bukni.
Na és...a módszer attól még működőképes. Hogy a friss kormány hogyan,mivel oldja meg a dolgot, az már az ő baja. Ha nem tudná a megoldást,akkor a saját jól felfogott érdekében nem jelöltetné magát...az a baj, hogy a kormány mindenek felett áll, és mint olyan, bármit megtehet a lakossággal anélkül hogy bárki is felelősségre vonhatná őket. A római módszerrel pont ez a godmode szűnne meg.
Ez a szégyen, hogy 2000 évvel korábban pengén tudták kezelni az ilyen helyzeteket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!