Miért írja le mindenki a Fideszt csak azért, mert még nem adta ki a programját?
17:59:
Gyurcsány nem nem bontotta ki az igazság minden részletét, hanem gazdasági adatokat hamisított, többek közt, meg konkrétan letagadta, hogy mire készül a pártja (vizitdíj, EÜ-privatizáció, stb.). Azért ez nem ugyanaz.
Különben meg: mindegy, milyen programot hirdet meg a Fidesz, mert az MSZP már másnapra átkarikírozza, kiforgatja azt. Eddig minden választást így nyert meg. Ártatlan arccal széthazudták a Fidesz minden egyes megnyilvánulását...Mégis mit hiányoltok? Gazdasági számításokat? Ugyan már! Hogyan lehetne konkrét számokról beszélni, amikor senki sem tudja, hogy valójában mekkora is lesz az a hiány, ami az államkasszában lesz, amikor az új kormány átveszi azt...! Hiszen az MSZP mestere a gazdasági adatok elmaszkírozásának! Lásd 2006!
A Fidesz elmondta, mit fog tenni. Többek közt: adót csökkent, támogatja a hazai vállalkozásokat, újratárgyalja az IMF-hitel feltételeit, szigorítja a visszaeső bűnözők büntetését, és ha lehet, megváltoztatja az alkotmányt úgy, hogy többé egyetlen politikusi horda se lophassa ki a szemünket a mentelmi joga és a kapcsolatai mögé bújva...
Aki ennél is többre kíváncsi, az vegye a fáradtságot, és olvasgassa a honlapjukat! Ha nem teszi, akkor meg ne nyavalyogjon, hogy nincsen Fidesz-program! Én sem a Fidesz honlapján keresem az MSZP-programot, hanem az MSZP-én... (Illetve nem keresem, mert én többé senkivel nem állok szóba, aki egyszer a szemembe hazudott.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!