Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen lenne számodra az...

Milyen lenne számodra az ideális Kormány?

Figyelt kérdés

Az utóbbi években mindenki politizál és osztja az észt, viszont megoldásokkal nagyon kevesen tudnak előállni.

Vázlatosan megírnátok, mégis hogy képzelnétek el Magyarországnak egy olyan Kormányt, akivel az emberek nagy része elégedett lenne?

2012. ápr. 15. 14:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Semmilyen mindegy milyen lenne a váza rossz lenne. Hanem az emberek miatt van elrontva az összes, mivel az ember önző és kapzsi.

Lehetne mondani,hogy mindent szavazzunk meg de mint írták sok dologhoz az ember nem ért. De az nem jelenti azt,hogy nem lehet befolyásolni. Lehetne mondani,hogy becsületes emberek legyenek benne, de olyan vagy nincs vagy nem ért az irányításhoz.

2012. ápr. 15. 18:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Háttérhatalom nélküli, igazi szakértőkből állna.
2012. ápr. 15. 18:31
 13/16 anonim ***** válasza:
44%

"Ezért iktatnánk be a tartózkodom rublikát."

Mert aztán az emberek többségének van önkritikája?! Például neked is, mi?

2012. ápr. 15. 18:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Tisztességes, becsületes, szakmai. A sorrend mindegy. :)
2012. ápr. 15. 21:37
 15/16 anonim ***** válasza:
50%

olyan, amit én irányítanék : )))

amúgy sztem a legjobb széchenyiék korában volt. (ill. reformkor). utána meg a dualizmus.

2012. ápr. 15. 22:29
 16/16 Pro Patria ***** válasza:
Utolsó, vigyázz, mert az én hasonló, reformkort példának hozó kommentemért a sárga földig lemínuszoztak a munkáspárt-2006 aktivisták:)
2012. ápr. 23. 04:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!