Gyárak életveszélyes szén dioxidját sajtolnák a magyar föld alá! (? )
Hu, szerintem ez alapján akkor a Jobbik indítványozhatná a rendkívül veszélyes anyag, a h2o betiltatását is, hiszen EU-s egészségügyi irányelvek vonatkoznak arra, hogy napi 2 litert ajánlott elfogyasztani belőle!
Holott! Évente emberek halnak meg fulladás miatt, sőt, csecsemőkre is veszélyes anyag! Belégzése fulladásos halált okoz!
Körülbelül ezen a szinten mozogtak a kedves kommentelők. 3 lábú gyerek, szén-dioxidtól, anyám... Egyáltalán, aki ilyen állatságot ír, az tudja, mi az a CO2? Az a gáz, amit kilehelsz a szádon!
Szerintem itt nem a széndioxid a baj,hanem hogy egy kanadai cég bányássza Magyarországon a szenet és viszi ki külföldre,szinte teljesen ingyen
De szinte az összes többi nyersanyaggal is ez van
Ha meg meg akarnák őket jobban adóztatni,hogy azért ne ingyen vigyék el a magyar nyersanyagokat,akkor meg sérül a befektetői bizalom,diktatúra van,rasszizmus,meg intolerancia...röhej,hü.lye aki ezt nem veszi észre
"Szerintem itt nem a széndioxid a baj,hanem hogy egy kanadai cég bányássza Magyarországon a szenet és viszi ki külföldre,szinte teljesen ingyen"
S meg tudnád mondani hogy melyik kanadai cégről van szó? Csak mert tudomásom szerint egy ilyen sincs, valószínűleg valamivel összekeverted.
Bocs,elírtam,nem kanadait,hanem ausztrált akartam írni
A cég neve amúgy wilde horse energy
Itt van részletes info erről a technológiáról
Ajánlom a "CO2 tárolás veszélyei" és "geológiai kockázat" pontokat,különösen azoknak akik itt vinnyognak hogy nincsenek veszélyei,ennek ellenére fingjuk nincs az egészről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!