Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyárak életveszélyes szén...

Gyárak életveszélyes szén dioxidját sajtolnák a magyar föld alá! (? )

Figyelt kérdés

[link]

Véleményekre lennék kíváncsi! Engem igencsak lesújtott ez a rémhír!

2012. ápr. 14. 12:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A földgázt is a föld alatt tárolják, a már kiürült gázmezőkön. Az kicsit veszélyesebb anyag, mint a szén-dioxid.
2012. ápr. 14. 21:55
 12/18 anonim ***** válasza:
8%
Az ónozáskor nem CO2 lesz a levegőben amit el kell szívni.
2012. ápr. 15. 11:12
 13/18 anonim ***** válasza:
70%

Hu, szerintem ez alapján akkor a Jobbik indítványozhatná a rendkívül veszélyes anyag, a h2o betiltatását is, hiszen EU-s egészségügyi irányelvek vonatkoznak arra, hogy napi 2 litert ajánlott elfogyasztani belőle!

Holott! Évente emberek halnak meg fulladás miatt, sőt, csecsemőkre is veszélyes anyag! Belégzése fulladásos halált okoz!

Körülbelül ezen a szinten mozogtak a kedves kommentelők. 3 lábú gyerek, szén-dioxidtól, anyám... Egyáltalán, aki ilyen állatságot ír, az tudja, mi az a CO2? Az a gáz, amit kilehelsz a szádon!

2012. ápr. 19. 17:07
 14/18 anonim ***** válasza:
70%
Sajnos azért lehet összehordani orbitális szamárságokat, mert van egy tudományos probléma, számtalan helyen csinálják, a pártok meg politikai kérdést csinálnak belőle. Mert néhol rosszul és felelőtlenül végzik a munkát, kisebb nagyobb balesetek adódnak, no ezt rögtön felfújják. A Jobbiknak fogalma sincs, miről beszél, de nem az a baj. Hanem az, hogy nem is akarja tudni, a lényeg, hogy lehet szidni a jelenlegi kormányt, és jajgatni szegény haza elveszejtéséért. De ezt nem a Jobbik találta fel, a Fidesz évekig pontosan ugyanezekért üvöltözött. Most viszont csinálja. Ilyen ez kérem.
2012. ápr. 19. 17:23
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem itt nem a széndioxid a baj,hanem hogy egy kanadai cég bányássza Magyarországon a szenet és viszi ki külföldre,szinte teljesen ingyen

De szinte az összes többi nyersanyaggal is ez van

Ha meg meg akarnák őket jobban adóztatni,hogy azért ne ingyen vigyék el a magyar nyersanyagokat,akkor meg sérül a befektetői bizalom,diktatúra van,rasszizmus,meg intolerancia...röhej,hü.lye aki ezt nem veszi észre

2012. ápr. 21. 19:40
 16/18 anonim ***** válasza:

"Szerintem itt nem a széndioxid a baj,hanem hogy egy kanadai cég bányássza Magyarországon a szenet és viszi ki külföldre,szinte teljesen ingyen"

S meg tudnád mondani hogy melyik kanadai cégről van szó? Csak mert tudomásom szerint egy ilyen sincs, valószínűleg valamivel összekeverted.

2012. ápr. 21. 21:39
 17/18 anonim ***** válasza:

Bocs,elírtam,nem kanadait,hanem ausztrált akartam írni

A cég neve amúgy wilde horse energy

2012. ápr. 21. 22:04
 18/18 anonim ***** válasza:

Itt van részletes info erről a technológiáról

Ajánlom a "CO2 tárolás veszélyei" és "geológiai kockázat" pontokat,különösen azoknak akik itt vinnyognak hogy nincsenek veszélyei,ennek ellenére fingjuk nincs az egészről

[link]

2012. ápr. 21. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!