Gyárak életveszélyes szén dioxidját sajtolnák a magyar föld alá! (? )
A jobbiktól csak rémhíreket hallani. És ők mit tudnak ellene tenni? Nem a "zsidó összeesküvés" az oka a problémáknak, hanem a tőke koncentrációja.
Ja, hogy ahhoz kellene gazdaságtant is tudni, meg bonyolult fogalmakat megérteni? A zsidó összeesküvés sokkal egyszerűbb gumicsont az elmebeteg közönségüknek.
Aki nem érti a kapitalizmust, az nem is képes harcolni ellene, csak óriási kárt csinál a dolgozóknak.
Nem a frászt nem halt bele!
A jobbik miatt van felesleges rasszizmus, ami a cigány népesség elszegényedését mégjobban előidézi, ami újabb társadalmi konfliktushoz vezet.
Aztán a cigánygyilkosságok? Azt is ők inspirálták. ű
És a szellemi elődeik, akiket reklámoznak? horthy, szálasi, újabban hitler. Ők azért jó sok cigányt és zsidót megöltek, magyarokról nem is beszélve.
Aztán teljesen feleslegesen provokálják a szomszédos népeket, aminek következménye az lesz, hogy megszüntetik a magyar oktatást, óriási diszkrimináció lesz a határon túli testvéreink ellen. A nacionalizmus csak saját nemzetének árt.
Leszögezem nem vagyok Jobbikos, de nézzük csak!
No akkor:
200.000.000 ft ennek a projektnek a biztosítási fedezete!
Ami azt jelenti, ha netalántán prücök lenne, (lásd: Kolontár) és véletlenül felrobbanna a környék, vagy olyan szennyezettség lépne fel ami igen káros az egészségre, és netalántán az első 3 hozzászólónak a településéről lenne szó, majd születne három lábú, és kétfejű gyermeke (de ne legyünk ennyire drasztikusak), egyszerűen csak meghalna valamelyik közeli hozzátartozója, akkor egy 5.000 fős településnél személyenként 40.000 ft kártérítés jár.
Vagyis ebben benne van a település újra építése, a föld szennyezettségének helyreállítása, a temetés, a bánatpénz és az összes felmerülő költség!
A Jobbiknak ahogy kiveszem az ország EFFAJTA KIÁRUSÍTÁSÁBÓL van elege, (nekem is)!
Vagyis:
Idehozzák ingyen a földünkbe, mi biztosítjuk a lerakatot, ingyen (mert alkalmazkodnunk kell) nekünk kell biztosítanunk a földet mert ez is kötelességünk ingyen, plusz ha felrobban az egész cucc, akkor kapsz 40.000-et és KUSS!
Hogy a f@szomba jönnek ide a cigányok? Nincs eszetek? Hül.yék vagytok kedves hozzászólók?
Gondolkozzatok már!!!!
"hogy megszüntetik a magyar oktatást"
Azt beszüntették még azelőtt, hogy apád megszületett volna, ami ezen a téren változott, az a rendszerváltás után történt. De tudom, a világháborúért is a Jobbik felel. Te szerencsétlen hülye.
"majd születne három lábú, és kétfejű gyermeke"
A CO2-től? Nyomás vissza az iskolapadba!
Az a baj hogy ebből ezek a szemetek megint politikai kérdést csinálnak és nem szakmait. Elkezdenek megint "EU, nem eladó a magyar föld" meg egyéb demagóg jelszavakat skandálni, holott egész Európában elterjedt technikáról van szó. Ja és semmi köze a külföldi iparhoz, a Magyarországon termelt CO2-t akarják benyomni a föld alá: [link]
4-esnek van igaza,lehet kicsit eltúlozta,de igaza van.
És azok a gyárak,mind olyan becsületes és lelkiismeretes emberek tömkelege,akik véletlenül sem földelnek el olyat,amivel a környezet és más emberek épségét veszélyezteti??? :D
De másik,ha a gyárakról van szó.Dolgoztam,ónoztam gyárban,2-ben is.Ki volt építve az elszívóberendezés,de nem kapcsolták be,egyikbe sem,csak mikor ellenőrzés volt.
És ha valaki szóvá merte tenni vagy nagyon durván kioktatták és elkussoltatták vagy ha azzal "fenyegetőzött",hogy szólni fog pl a szakszervezetnek,az repült.
És igenis káros,életemben addig összesen nem voltam annyit beteg,mint mikor ott dolgoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!