Szerintetek direkt butítja az embereket a Szentkirályi ásványvíz?
Kezdve azzal, hogy az a portugál Figo reklámozta az ásványvizet (Szent Korona mellett pózolva), most pedig ez: [link]
Első bekezdés alatt megtaláljátok a képet, ami most van a palackon. 14 éves lány??!!
azért mert valaki 14 évesen 18nak akar tűnni, attól nem a Szentkirályi butít..
Amúgy én is néha csodálkozom sokszor , mikor megnézek egy képet, hát kb 17-18 éves lehet a csaj, megnézem hány éves 13... Engem is felháborít hogy egyes 13-14 évesek milyen p*csásan tudnak öltözni.
De nem értem hogy miért a Szentkirályi butítana?
Figyi, a hal a fejétől bűzlik. Ez itt például a fülkeforradalmi nagymagyar kormány választási plakátja:
A kisfiú francia, és a plakát eredetije (ahonnan a Fidesz lopta), a Black & Decker barkácsgépet reklámozta :)))
"Kezdjük onnan, hogy a képen enyhén szólva nem egy "magyar" lányt látunk."
Ki a halált érdekel?
Komolyan ez már összeesküvés elméletnek is rossz.
"Fura módon követi a mi Y generációnkat egy X generáció is"
Azzal vajon tisztában van, hogy létezik az Y generáció kifejezés, és azért Y generáció, mert az X után következik?
"ez mitől politika?"
Attól, hogy ezek nem magyar emberek. Ne reklámozzanak magyar vizet vagy magyar pártot. Ez a minimum elvárás lenne egy önmagára valamit adó reklámbarbártól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!