A Szentkirályi ásványvíz is csak forralás után adható felbontás utá 24 órával?
Figyelt kérdés
Felbontva hűtőben tárolandó?2010. júl. 24. 21:45
2/10 anonim válasza:
én nem szoktam a hűtőben tárólni és semmi baja a gyerekemnek 16 hónapos addig issza amíg el nem fogy ,ilyen melegben úgyis max.2 nap
3/10 anonim válasza:
ja és nem forralom nem tudom mekkora a picurkád én az első hónapokban figyeltem csak oda ilyenekre
4/10 anonim válasza:
1 éves koráig azért forralni kell,utána már nem muszáj.
5/10 A kérdező kommentje:
16 hetes a kislányom.
Csőtörés volt nálunk és nagyon koszos lett a vizünk. Eddig forralt csapvizet kapott, de most muszáj mást és ez volt itthon. Az üvegre nincs írva semmi konkrétum.
Köszönöm a választ mindeninek!
2010. júl. 24. 21:55
6/10 fotucsok válasza:
olyan pici babának én még inkább babavizet adnék, de ennyi idősen még azt is forralnám.
7/10 anonim válasza:
A szentkirályinak van olyan vize, amin van egy babafej. Azon rajta is van, hogy forralás nélkül adható felbontás után 24 óráig, utána csak forralva. Szerintem azt is lehet így adni, amin nincs rajta a baba, de én a biztonság kedvéért mindig csak babásat veszek.
8/10 anonim válasza:
Az én babám 3 hónapos és nem forralom neki.Amióta ezzel csinálom a tápszert nem fáj a hasa,előtte meg espulmisan cseppel tömtem.
9/10 anonim válasza:
Én is használom a szentkirályit, nem rakom hűtőbe és nem is forralom fel soha. Most 5 hós a babám. Semmi baja.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 26. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!