Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit érdemelne ez a kormány,...

Mit érdemelne ez a kormány, hogy ennyi embert akar lehúzni, ennyi kiagyalt adóval?

Figyelt kérdés
Mi a jó fene folyik már itt tényleg?Meg vannak ezek ott fent bolondulva?Mit akarnak,hogy senkinek ne maradjon egy forintja sem?Vagy el kell innen valóban menekülni, aztán adóztassa az édesanyját ott Felcsúton.
2012. ápr. 12. 20:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Főleg, hogy sarcolnak, de nem teszik meg a lépéseket amit az Eu kér, de itthon rájuk fogják ezeket a lépéseket.
2012. ápr. 12. 21:26
 12/24 anonim ***** válasza:
21%

Néz meg Magyarország gazdaságát, egyszerűen nem lehet mit

csinálni az embereken kell behajtani adók formájában.

Mert egyszerűen a stabiltalan gazdaság egyszerűen nem tudnak plusz bevételekhez jutni.

Csőd közelbe vagyunk ez nem kifejezetten a kormány hibája

hanem függünk más szervezetektől más országoktól így ha az

ő helyzetük is romlik akkor ebből kifolyólag a miénk is.

2012. ápr. 12. 21:30
 13/24 anonim ***** válasza:
21%

"7/7. Az EU soha nem mondja,hogy a lakosságon hajtsák be a hiányt. Az egykulcsos adót kifogásolja,ami igaz,hogy a lakosságot érintené,csak éppen a kevés gazdagokat. "

Na ne mondd, milliószor olvastam újságokban Eu-s nyilatkozatokat ilyen multi adókról. Mindig az eltörlését és a lakosságra való átterhelését követelték.

2012. ápr. 12. 21:33
 14/24 anonim ***** válasza:
21%

"A magasabb jövedelemsáv kivezetése 500 milliárd kiesést okozott!!!!!! "

Viszont nőttek a gazdálkodó szervezetek és a fogyasztáshoz kapcsolható bevételek. Tehát az új egykulcsos adó jó a gazdaságnak. A hiány pedig ha figyelembe vesszük ezt csak 300 milliárd, viszont hosszútávon a gazdaság jár jól. A görögök is itt cs€szték el, hogy a "kisembert" választották a gazdaság helyett.

2012. ápr. 12. 21:35
 15/24 anonim ***** válasza:
21%
Amúgy igaza van az előttem szólónak. Tudom hogy fáj, de soha nem jutunk egyről a kettőre, ha folyton a nyugdíjast, a munkanélkülit meg a minimálbérest pátyolgatjuk. Én sem vagyok gazdag, de ezt előbb-utóbb muszáj lesz meglépni, különben államcsőd.
2012. ápr. 12. 21:41
 16/24 anonim ***** válasza:

"Új 56'-ot", igazi magyar virtussal tűzdelt forradalmat, amit már nem a fülkében kellene megvívni. Sajnos csak álmodom és közben biliben lóg a kezem.

Orbán titokban lepaktált a kínaiakkal és a Kárpát-medencét a mi kihalásunk után átengedi nekik - nekünk ezért kell minél hamarabb pusztulni. Ha nem akarsz akkor húzzál el külföldre, minél messzebb és felejtsd el ezt a kormányt az összes "nép akarta" tevékenységével együtt.

2012. ápr. 12. 21:45
 17/24 anonim ***** válasza:
82%

"Na ne mondd, milliószor olvastam újságokban Eu-s nyilatkozatokat ilyen multi adókról. "

És természetesen neked mint jó médiahívő embernek amit az újságok írnak az szentírás.

2012. ápr. 12. 21:47
 18/24 anonim ***** válasza:

"Orbán titokban lepaktált a kínaiakkal"

Aztán meggondolta magát Kína, és inkább Görögországot vette meg. trololololl

2012. ápr. 12. 21:49
 19/24 anonim ***** válasza:
21%

"És természetesen neked mint jó médiahívő embernek amit az újságok írnak az szentírás."

Oszt' kend honnan tájékozódik? Négy lehetőség van: újság, netes hírportál, tévé, rádió. Nem hiszem, hogy személyesen tanulmányozza őkelme a gazdasági terveket a parlamentben, szóval nem vagy előrébb egy hangyapénisszel sem.

2012. ápr. 12. 21:59
 20/24 A kérdező kommentje:

16/21

Én nem úgy látom,hogy a munkanélküliek,meg a minimálbéresek annyira pátyolgatva lennének a kormány részéről.

2012. ápr. 13. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!