Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Újabb adót fontolgat a kormány...

Újabb adót fontolgat a kormány. Van még aki nem bánta meg hogy rájuk szavazott?

Figyelt kérdés
Adóztathatják a számlavezetést és az átutalásokat is. A bankok persze az ügyfelekre terhelhetik.
2012. ápr. 11. 12:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
37%
Én a Fideszre szavaztam. Nem bántam meg. Ezután is rájuk fogok szavazni. Nincs olyan intézkedésük, mellyel ne értenék egyet.
2012. ápr. 11. 13:03
 2/20 anonim ***** válasza:
Ez a bankadó helyett lenne. Európa és világszerte Tobin-adónak hívják.
2012. ápr. 11. 13:09
 3/20 anonim ***** válasza:
21%
63: Az egykulcsos adóról mi volt a véleményed 6-7 éve?
2012. ápr. 11. 13:20
 4/20 anonim ***** válasza:
46%
Én rájuk szavaztam... Azt gondoltam ez a legkisebb rossz. Nem tudom, hogy jól döntöttem-e.
2012. ápr. 11. 13:35
 5/20 anonim ***** válasza:
33%

Én is a fideszre szavaztam és úgy érzem joggal.

A változásokat elhozzák nekünk.

2012. ápr. 11. 13:44
 6/20 anonim ***** válasza:
51%

Amennyiben elfogadod hogy a gazdaság romlása nem miattuk van

hogy az ügynöktörvényt nem szabad meghozni mert a nyilvánosság rossz.

Hogy az adósságnövekedés ellen semmit nem ért a 3000 milliárdnyi nyugdíjvagyon és az 1500 milliárdni maradék IMF hitel.

Hogy a sok milliárdos tanácsadói szerződésekkel kifizetett évi százmilliárdok hasznosak.

Hogy nem korrupció és csalás ha Pintér excége úgy kap meg egy 2 milliárdos szerződést hogy a nála olcsóbb ajánlatot adó 3 céget kiejtik azzal az indokkal hogy "túl olcsók" mg a többi ajánlat meg "túl drága" és a 2 milliárd a "pont jó"...

Ha úgy gondolod hogy a politikusok költségtérítését növelni kell és hogy most már HAVI 183.000 jár csak a lakhatásra és személyenként!

Ha elfogadod hogy Esztergom fideszes irányítás 8 éve alatt alatt azért ment csődközeli helyzetbe(váltáskor már a teljes költségvetés 3/4-e ment törlesztésre) mert válság volt és semmilyen vizsgálódás nem szükséges de az ország 8 év alatt azért adósodott el mert rosszul irányították és vizsgálódás kell....

Magyarán kettős mércével szeretsz mindent mérni!!!

Nos akkor valóban nem bántad meg hoyg rájuk szavaztál!!

Még annak ellenére sem hogy annó azért vonultál föl a fidesz nevében hogy az ügynökök nevei legyenek nyilvánosak most meg azért hogy nehogy kiderüljön!!!

Szóval aki hajlandó akár 180 fokos fordulatot is venni egyik napról a másikra az biztos nem pártolt el!

2012. ápr. 11. 13:57
 7/20 anonim ***** válasza:
43%

ezért tart ott Magyarország ahol...

legyetek büszkék magatokra és a kis viktorotokra!

2012. ápr. 11. 14:02
 8/20 anonim ***** válasza:
36%

Első

"Én a Fideszre szavaztam.Nem bántam meg.Ezután is rájuk fogok szavazni.Nincs olyan intézkedésük,mellyel ne értenék egyet"

-Ez elég szomorú.Látom az agymosás sikerült.:(((

2012. ápr. 11. 14:15
 9/20 anonim ***** válasza:
21%
Fideszre szavaztam és 2014-ben is rájuk fogok szavazni. Mert ők a lehető legkisebb rossz választás és valljuk be, csökkentik a mandátumok számát, ami teljesen POZITÍV!
2012. ápr. 11. 14:20
 10/20 anonim ***** válasza:
58%

ha úgy látjátok jó ez nektek akkor rajta.a gond csak ott van hogy ezzel minket is szivattok ám.

lehet tovább küldeni a piros kezecskéket.kb ezen a szinten álltok:D

2012. ápr. 11. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!