Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ütött a magyar emberekbe...

Valaki0702 kérdése:

Mi ütött a magyar emberekbe mennyi idő kell még míg fel fogja csapatmunka nélkül nincs jövőnk és elveszünk?

Figyelt kérdés

Magyarország 10.000.000 lakossal rendelkezik ebből 9.000.000 magyar vagy fél cigány. 8.000.000 lehet magyar nekünk magyaroknak össze kell fognunk, hogy ne vesszünk el nem kellene itt is minden nap össze veszni úgy, hogy a nap végére MSZP-sek Fideszesek és Jobbikosok vannak az LMP-sek meg csak néznek értsétek már meg nincs esélyünk ha nem lesz egységes magyar nép.

1. Kötelező sor katonaság kell a magyaroknak.

2. Összefogás

3. A bűnűzés kirekesztése komolyabb rendőrség és határ őrség szervezése mellett újra kell csendőrség.

2012. ápr. 12. 18:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Én apám volt sorkatona, aztán sikeres mérnök lett.

Ajánlja a katonaságot? Nem, azt mondja elfecsérelt idő az életéből, mikor tanulni kell.

Mi a fenéért támadna meg minket Szlotákia? Mi ez az 5 év múlva háború tévképzet?

2012. ápr. 12. 21:40
 22/27 anonim ***** válasza:

Az én keresztapám is volt sorkatona és nagyon ellenzi most is.Szerinte felesleges, és igaza is van.19 évesen leérettségizik a diák és kihagy 1 évet a tanulásból.Kiesik a ritmusból és lehet nem fog nekiállni annak a felsőoktatásnak.

Neki az a dolga hogy tanuljon , nem pedig ilyen badarságok.Kinek van arra szüksége hogy ember jogoktól megfosztva , becsület porba tiporásával feláldozzon 1 évet az életéből.

Egyébként mi magyarok találékony nép vagyunk és megtaláljuk a kiskapukat , ha nincs kiskapu akkor csinálunk.A családban volt olyan akik orvosokkal olyan papírt állíttattak ki hogy ne kelljen sorkatonának bevonulni.A másik lehetőség a korrupció , lefizetés , ezzel is el lehet érni a célt.

2012. ápr. 12. 22:13
 23/27 anonim ***** válasza:

"A katonaság kell ha nem is 3év szolgálat de a megfelelelő kiképzést kell kapni-a minden férfinak és én meg mondom ősszintén szerintem lőni még a nőnek is kell tudni. "

Nekem nem kellett több éves katonai szolgálat mégis tudok lőni. Mellesleg miért is kell megtanulni lőni? Miért nem inkább szakácstanfolyamra küldjük a lakosságot, hogy mindenki tudjon főzni? Annak legalább lenne is értelme.

2012. ápr. 13. 05:03
 24/27 anonim ***** válasza:

".Kiesik a ritmusból és lehet nem fog nekiállni annak a felsőoktatásnak."

Hagyjál már ezzel a maszlaggal, hogy 1 évnyi sorkatonai szolgálat miatt "kiesne a ritmusból"! És akkor azok akik középiskola után elmennek dolgozni, aztán később levelezőn mégis elvégeznek egy egyetemet, azok miért nem "esnek ki a ritmusból" ha?

"Neki az a dolga hogy tanuljon , nem pedig ilyen badarságok."

Az meg minden férfi(!) ember dolga (kellene legyen), hogy fegyveres támadás esetén védelmezze Magyarországot, és a magyar állampolgárokat!

"Kinek van arra szüksége hogy ember jogoktól megfosztva , becsület porba tiporásával feláldozzon 1 évet az életéből."

Ez alatt mit értesz pontosan? Azt hogy futni kell, fekvőtámaszozni, lőni, alakizni, tisztelegni stb.? Vagy mit? Vagy azt, hogy a felettesed üvöltözik veled? Az a civil életben is simán elfordulhat, hogy a főnököd üvöltözik veled!

2012. ápr. 13. 17:00
 25/27 anonim ***** válasza:

"Az meg minden férfi(!) ember dolga (kellene legyen), hogy fegyveres támadás esetén védelmezze Magyarországot,"

A mindenit. Akkor külföldön nincsenek is férfiak? Jönnek a kanadai "férfiak" is? Mellesleg védje meg az aki miatt kialakult a helyzet. Én nem fogom a politikai játékok miatt kockáztatni az életem. Sokan vagyunk így a többieket meg a politikusok beoltják a hazafiasság-maszlaggal.

2012. ápr. 13. 17:37
 26/27 anonim ***** válasza:

"A mindenit. Akkor külföldön nincsenek is férfiak? Jönnek a kanadai "férfiak" is? Mellesleg védje meg az aki miatt kialakult a helyzet. Én nem fogom a politikai játékok miatt kockáztatni az életem. Sokan vagyunk így a többieket meg a politikusok beoltják a hazafiasság-maszlaggal."

A magyar férfiakra gondoltam természetesen! Tőled viszont nem is várnám el, akinek az a szó, hogy hazafiasság nem jelent semmit, csak egy "maszlag", meg aki a politikusokkal azonosítja az országot!

2012. ápr. 13. 18:46
 27/27 anonim ***** válasza:
Kötelező katonaság helyett én a helyesírás gyakorlását fontolgatnám. ;-)
2012. ápr. 24. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!