Mi ütött a magyar emberekbe mennyi idő kell még míg fel fogja csapatmunka nélkül nincs jövőnk és elveszünk?
Magyarország 10.000.000 lakossal rendelkezik ebből 9.000.000 magyar vagy fél cigány. 8.000.000 lehet magyar nekünk magyaroknak össze kell fognunk, hogy ne vesszünk el nem kellene itt is minden nap össze veszni úgy, hogy a nap végére MSZP-sek Fideszesek és Jobbikosok vannak az LMP-sek meg csak néznek értsétek már meg nincs esélyünk ha nem lesz egységes magyar nép.
1. Kötelező sor katonaság kell a magyaroknak.
2. Összefogás
3. A bűnűzés kirekesztése komolyabb rendőrség és határ őrség szervezése mellett újra kell csendőrség.
"1. Kötelező sor katonaság kell a magyaroknak.
"
Neked lehet, hogy kellene, kisöcsi.
"valami félalkoholista parancsaira."
El vagy tévedve öreg! Ez már nem a Néphadsereg, ahol a tisztek többsége valóban alkesz volt! Ma Honvédség van, ahol egy tiszt nem nagyon lehet alkesz, különben repül elég gyorsan!
"1. Kötelező sor katonaság kell a magyaroknak."
Minek?Aki akar elmehet ma is katonának.Nehogy már kötelezzenek rá.Majd én eldöntöm hogy akarok-e katona lenni.De majd tűröm hogy egy idióta parancsokat osztogasson meg megalázzon engem és több társamat , emellett becsület sértést kövessen el büntetlenül.NEM!
A katonaság kell ha nem is 3év szolgálat de a megfelelelő kiképzést kell kapni-a minden férfinak és én meg mondom ősszintén szerintem lőni még a nőnek is kell tudni.
Szerintem a csendőrség akár válthatná a rendőrséget vagy akár csak ha vissza szorítaná mert egy csendőr többet ér mint egy rendőr azt valljuk be.
"Szerintem a csendőrség akár válthatná a rendőrséget vagy akár csak ha vissza szorítaná mert egy csendőr többet ér mint egy rendőr azt valljuk be."
Miért ér többet egy csendőr a rendőrnél, szerinted? Abban legalább hatott rád a józan ész, hogy a kettő "intézmény" egyszerre fölösleges és pazarló. Ezzel az erővel elég lenne csak átnevezni a rendőrséget csendőrségre, mert általában a csendőrözők úgyis erre izgulnak.
A militarizmussal sehova nem jutunk. Senki se lenne benne, régen is mindenki úgy próbált kibújni a katonaság alól, ahogy csak tudott. Lehet te élveznéd, de az emberek 90%a nem.
Szerinted mi ér többet, ha az emberek fejlesztik a kultúrát, a tudományokat, mindenki igyekszik előretörni abban, amiben jó, vagy hogyha mindenki menetel, és gépfegyvereket ropogtat.
A bűnözés tényleg rossz dolog, és a mostani teszetosza sünöknél jobban oda kéne csapni a kormosoknak.
Más időket élünk, Európa égett elegett a világháború lángjaitól, senki se akarja azt megint. Gondolom te is egy ilyen VH fan vagy, aki unalmában gépfegyverropogást imitál a szájával, meg tankos könyveket bújik.
A háborúban rengeteg ember halt meg, rengeteg család maradt csonka. Ezt senki se akarja.
Nem is értem miért magarázok ennyit.
"Szerinted mi ér többet, ha az emberek fejlesztik a kultúrát, a tudományokat, mindenki igyekszik előretörni abban, amiben jó, vagy hogyha mindenki menetel, és gépfegyvereket ropogtat."
A mai 18-20 éves kölyköknek egyáltalán nem ártana mondjuk egy max. 1 éves sorkatonai szolgálat! A 1 év leteltével pedig még mindig simán lediplomázhatna, és lehetne sikeres a civil életben! Szóval nem értem a logikádat, hogy aki egyszer sorkatona volt, az a civil életben már nem is lehet sikeres!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!