Mi a véleményed a Pozitív Kereszténységről, vagy magyarosabb nevén a Horogkereszténységről, amely ideológia Jézus életének aktív részeit veszi alapul a nemzetiszocializmus ideológiai értelmezésében és a zsidó materializmust nevezi ki ellenségének?
HOROGKERESZTÉNYSÉG???
B.szd meg, ez a legbetegebb dolog, amit valaha hallottam...
Amúgy én meg materialista vagyok, de nem zsidó...
Akkor az árjajézus szerint okés vagyok?
Baracsi Attila.:
Ezt a baromságot+honnan szedted kedves kérdező?
Igen. Jézus árja volt... és a Biblia lényegében az árja törzsek / csoportok földi történetéről szól.
A mai zsidóság egy része is árja eredetű.
Az árják alaptörzse a „Farkas-törzs“ lehetett... a „wolf“-ok ... „Wolf“-ok.
((Az igazi nagy törzsük az Oroszlán lehetett. A Farkas lehet, hogy csak később jött? ... Ki tudja..)
Wolfenstein. Wolf. E(i)nstein.
Káin-Ábel = ők; Romolus és Remus = ők. Oroszlán kölykei voltak rég, de a maiak már Farkas kölykei. Ők hozzák el a ragnarök-öt (=a farkaskölykök, a wolfok).
A vér a kultuszuk és a kiválasztottság a hitük. Atlantisz titánjainak maradéka ők. Varázslópapok, hadvezérek, kegyetlen katonák.
Ahol ők járnak, minden tönkremegy.
Ősi történet ez és a Föld sorsát a mai napig meghatározza és uralja.
Nincsen semmi új a(z árja) NAP alatt.
Sol Invictus. = Legyőzhetetlen Nap.
Egy történelem van, az övéké... és jelenleg semmilyen más történelem nem létezik.
Az ember csak statiszta az ő játékaikban (harcaikban / küzdelmeikben) ... vagy áldozat, szenvedő alany.
Az összes titkos tanítás róluk szól. (!!!!!)
A Rend az ő titkaikat / történelmüket stb. őrzi.
Mi emberek csak statiszták stb. vagyunk az ő „játékaikban“. „Hoj polloj“. Mi nem számítunk. A beavatottaktól ezért egy „varázsszínházat“ kapunk... már nagyon-nagyon régóta.
"Jézus akkora iszonyatos pofont keverne le az összes nácinak, hogy ott maradna a nyoma egy hónapig."
-Azokat se hagyja ki, akik "zsidóknak mondják magukat, de valójában ők a sátán zsinagógája"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!