Te milyen úton jutottál el a mai politikai nézetedhez?
Mikor itt vagyok a politika topikban mindig tiszta ideg vagyok, mert csak a szitkozódás megy én ezt nem szeretem. Nem is tudom eldönteni, hogy mihez állok a legközelebb, mert egy pártot sem ismerek, ugyanis mindegyik csak szitkozódik, a másik pártot szidja és magáról ha beszél is de ködösítve.
Van amikor a jobbikkal értek egyet, van amikor az LMP-vel, van olyan is amikor a fidesszel.
18/f
A kamaszkodban szokásos szélsőjobb-korszak nálam hál istennek rövid ideig tartott, mert találkoztam egy olyan igazi lumpenproli miépessel, és fél óra után eldöntöttem, hogy na ilyen nem akarok lenni.
Amúgy nem értem, mi a problémád? Még jó, hogy egy párttal sem értesz egyet teljesen. Az a legveszélyesebb, ha mindenre bólogatsz.
Sajnos sok olyan van a családomban is.
Ha lehet akkor a válaszban írd le, hogy milyen politikai párttal szimpatizálsz és hány éves vagy.
-Elkezdtem a 8kerbe járni a Kandóba.
-Második héten 8cigány kenyérvágókéssel kergette egyik évfolyam társam.
-Voltam Izraelbe, és láttam hogy kell élniük a palesztinoknak, akkora nácik a zsidók a palesztinokkal mint velük voltak a németek. :(
Mszp=lol
szdsz/lmp=áll toleránsak, nincs programjuk,
Fidesz=nem jobbak a kováncsné vásznánál
Jobbik=va néhány felválhatatlan figura pl.: Novák Előd
nincs nagyon értelmes lehetőség
"Szerintem te rossz kérdéshez írtál választ, ugyanis az elmondott dolgokhoz a tiédnek semmi köze"
A te kérdésed ez:
Te milyen úton jutottál el a mai politikai nézetedhez?
Olyan úton, hogy kiraboltak a cigányok. Mit lehet ezen nem érteni? Nagyon is a kérdésre válaszoltam.
"Mivel koraérett vagyok így a radikális oldalt sose vallottam."
Ezzel ne gyertek már ide! Ugyanilyen alapon mondhatnánk azt is, hogy épp a liberálisok az éretlenek, hisz drogokat akarnak legalizálni (nem személy szerint te, de jórészük) és egyáltalán nem a komoly gondolkodásról híresek. Egyiket se vedd személyes sértésnek de ez jön le nekem az átlag liberálisról. Ugyanakkor a radikálisok közt is ismerek ötvenes éveiben járó orvost, negyvenes polgármestert, és szintén ötvenes éveiben járó egyetemi tanárt. És persze igaz, hogy sem a végzettség sem a beosztás önmagában nem jelent érettséget, de mivel én személyesen ismerem és felelős, komoly gondolkodású embereknek tartom őket ezért nem érthetek ezzel egyet.
Egyetlen ember politikai beállítottságát sem a kora, végzettsége vagy beosztása határozza meg, hanem az, hogy környezetében milyen hatások érik és ezáltal alakul ki benne az , hogy min és milyen irányban szeretne változtatni, majd eszerint csatlakozik a vele azonos nézeteket valló irányzathoz, esetenként akár a konkrét párthoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!