Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki megtud győzni arról, hogy...

Aki megtud győzni arról, hogy a Jobbik náci párt annak kalapot emelek és liberális leszek! Ki próbálja meg?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 19:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem a kérdező nincs tisztában a náci szó rövidÍtésével. Nemcsak náci, de ostoba is.
2012. ápr. 10. 20:57
 12/24 anonim ***** válasza:
26%

Első válaszoló nem kellene ilyennel lejáratni a jobbikot!

Kérdező nem kell provokálni ezzel is csak lejáratják a számukra kedvező pártot!

Ha azt akarjátok, hogy több szavazó legyen akkor nem lejáratni kellene, hanem meggyőzni az embereket! Én ezért nem vagyok jobbikos, mert ilyen emberek vannak. Bár remélem, hogy a párt céljai nem ezek.

2012. ápr. 10. 21:31
 13/24 anonim ***** válasza:
4%
Mondjátok itt a valótlan agymenéseiteket, de azt fel sem bírjátok fogni, hogy ezeknek a baromságoknak nincs semmi valóságalapjuk... De megértelek titeket, hisz a libsik legfőbb fegyvere a hazudozás és az ármánykodás. Így tudtok csak tömegeket megnyerni és átállítani őket a pénz oldalára. De ti sem vagytok mások csak rabszolgák!
2012. ápr. 10. 21:41
 14/24 anonim ***** válasza:
83%
Tükörbe, akartam kérdezni, te 16 elmúltál?
2012. ápr. 10. 21:45
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

biztos, hogy nem náci, de szélsőjobb, vagy rosszul gndolom.Állítólag az 1934-es párizsi tárgyalásokon törvényt hoztak erről, hogy szélsőjobb pártokat nem engednek hatalomra.Gondolom ezért támadnak most titeket annyira.(arról ne is beszéljünk, hogy nyíltan szidjátok a bűnöző..., meg a bűnöző...).

Nem féltek ti attól, hogy tönkretesznek, hiszen minden az ő kezükben összpontosul. birodalmakat vernek szét, ha nem működik együtt.(Irak, Afganisztán, Irán, Algéria)

Mondjátok!

nem féltek ti egy kicsit sem?

(Nem szabad általánosítani, amikor pontoztam)

2012. ápr. 10. 21:56
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

párizsi törvények aláírása után semmit sem változtattak a leírtakon.

Vgay nem is '34-ben volt?

2012. ápr. 10. 21:58
 17/24 anonim ***** válasza:
17%

1947-es Párizsi békeszerződés: politikai rendelkezések pontjában.

Előző voltam!

(bocsánat!)

2012. ápr. 10. 22:24
 18/24 anonim ***** válasza:
73%
Attól függ hogy a kérdezőnek mi számít nácinak.
2012. ápr. 12. 14:01
 19/24 anonim ***** válasza:
90%
amúgy én nem akarnám, hogy ilyen "értelmiségi", aki ilyet ír ki gyik.hu-ra a liberálisok táborát erősítse :D hova fajulna a világ?
2012. ápr. 14. 15:50
 20/24 NS4EVER válasza:
0%
2. válaszoló...még szép hogy a magyar érdekeket képviseli mivel egy magyarországi, magyar párt..
2012. ápr. 18. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!