Aki megtud győzni arról, hogy a Jobbik náci párt annak kalapot emelek és liberális leszek! Ki próbálja meg?
Első válaszoló nem kellene ilyennel lejáratni a jobbikot!
Kérdező nem kell provokálni ezzel is csak lejáratják a számukra kedvező pártot!
Ha azt akarjátok, hogy több szavazó legyen akkor nem lejáratni kellene, hanem meggyőzni az embereket! Én ezért nem vagyok jobbikos, mert ilyen emberek vannak. Bár remélem, hogy a párt céljai nem ezek.
biztos, hogy nem náci, de szélsőjobb, vagy rosszul gndolom.Állítólag az 1934-es párizsi tárgyalásokon törvényt hoztak erről, hogy szélsőjobb pártokat nem engednek hatalomra.Gondolom ezért támadnak most titeket annyira.(arról ne is beszéljünk, hogy nyíltan szidjátok a bűnöző..., meg a bűnöző...).
Nem féltek ti attól, hogy tönkretesznek, hiszen minden az ő kezükben összpontosul. birodalmakat vernek szét, ha nem működik együtt.(Irak, Afganisztán, Irán, Algéria)
Mondjátok!
nem féltek ti egy kicsit sem?
(Nem szabad általánosítani, amikor pontoztam)
párizsi törvények aláírása után semmit sem változtattak a leírtakon.
Vgay nem is '34-ben volt?
1947-es Párizsi békeszerződés: politikai rendelkezések pontjában.
Előző voltam!
(bocsánat!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!