Te Orbán nézeteit, vagy inkább az "istentelen kozmoszt" támogatod?
Orbán nézetei megnyugtatóbbak a haláltól és a kiszámíthatatlan, az emberi életre közömbös univerzumtól rettegőknek, de szerintem az istentelen kozmoszban több ráció van, és az ismereteink alapján valószínűbb is.
Úgyhogy az utóbbi. Orbán tőlem akár hihet a spagettiszörnyben is.
Természetesen az "istentelen kozmoszt".
(Mikor olvastam az orbán beszédéről először azt hittem, egy megkésett április tréfáról van szó. De nem! Ez tényleg ennyire elmebeteg...)
Egyiket sem osztom.
Nem hinném, hogy csak e kettő között lehet választani.
Szerintem tiltsák be a fizika, kémia és biológia oktatását az iskolákban, és legyen csak hittan, aztán meglátjuk, hogyan fog dübörögni a gazdaság.
Egészségügy már úgyis csak mutatóban létezik, helyette imádkoznak majd a betegek.
Meg mit nekünk műhold az istentelen kozmoszban, használunk majd postagalambot.
Szerintem a tudomány többet tett az emberiségért az utóbbi 200 évben, mint a vallás az elmúlt 2000. De egyébként látszik a tendencia, hogy az egész 21. század a tudományról fog szólni. Tehát tudománypárti vagyok.
Drága jó tudományom! Orbánt meg a tudomány verje meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!