Milyen következményekre számítanak azok, akik támogatják az IMF és az EU féle fiaskót? (miért támogatod ezt a kormánydöntést)
1. Milyen fiaskóról beszélsz? A tárgyalásoknak még nincs vége, semmi sem dőlt el.
2. Milyen kormánydöntés? Patthelyzet van, döntés még nincs.
Én hisztinek tartom, hogy hazarepültek.
Ebből látszik, hogy tárgyalásra képtelenek, az eddig jól megszokott seggnyalást várják, dehát ez most kapufa..
Ezek szerint te minden további nélkül viselnéd, ha mondjuk a lakáshiteled egyik pillanatról a másikra, mondjuk 60.000-ről 140.000-re emelkedne?
Nagyjából ez a helyzet. Nem szó szerint persze. Arra gondolok, hogy az IMF a pénzéért azt hiszi, mindent megtehet, megszabhatja mikor vehetünk levegőt.
A FIDESZ sem azt akarja, hogy nem adjuk vissza a hitelt, hanem a feltételeket akarja újratárgyalni, amit a menekülő, rémült MSZP-sek aláírtak, hogy "megmentsék" az országot a 8 év semmittevés okozta csődhelyzetből.
ma 12:44
Olvasd el a Népszavában (az nem fideszes pártlap) A Békesi interjút.
Illetve dehogy. Nem kell elolvasnod, mert téged úgysem érdekelnek a tények, csak kelted a hangulatot és kampányolsz a szociknak.
ma 13:15
Így van. Gyurcsány és Bajnai szolgai hozzáállását várták, nem ezt kapták, most próbálnak nyomást gyakorolni.
Magyarországon el is kezdte a nyomásgyakorlást a baloldali sajtó - az Index, Népszabi, Hírszerző stb. mind nyomatja, hogy világvége van, Matolcsy dilettáns, oda az ország stb. - és gyakorolják a nyomást az olyan kis szoci aktivisták is, mint akikkel tele van a gyk.hu (ld. a kérdezőt például).
A kormány vagy ellenáll ennek a nyomásnak (tehát erős), vagy kapitulál (tehát gyáva). Rövidesen kiderül, hogy gyáva vagy határozott politikus-e Orbán.
Hát nem tudom, én nekem még megvan a lakásom, munkám stb.!
Szerintem még nincs itt a világvége, de ha esetleg valamikor eljönne, valószínűleg szexelnék egy jót előtte! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!