Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Máris összejött az éves...

Máris összejött az éves államháztartási hiány 90%-a pedig még csak április van! Mit szólok hozzá?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 5. 20:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%
Na, majd az Erzsébet utalvánnyal megoldják! Azt akarják osztogatni pénz helyett, mert kiskorúnak néznek bennünket. De már felkapta a pilláit az EU erre a vad ötletre. Aztán ha az is elfogy, kecskekörömmel a zsebünkben fogunk mászkálni és azzal fizetni. Szép új világ!
2012. ápr. 5. 21:54
 12/17 Sz1u ***** válasza:
11%

21:52 Kérdező

"hehe tényleg elírtam .... ti mit szóltok wazze?"

Én is csak most értettem meg (vagy vettem észre), hogy mire írta a 21:15-ös.

Vicces! :) :) :)

2012. ápr. 5. 21:56
 13/17 Sz1u ***** válasza:

21:47

:) :) :)

2012. ápr. 5. 21:58
 14/17 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ez nagyon jó, mondhatnám azt is, hogy javuló tendencia, tavaly ugyanis már januárban megvolt az éves hiány több mint fele :D Akkor is a Manyup pénzek mentették meg őket. Idén nem tudom mi fogja, de én mindenesetre nem tartanék pénzt semilyen bankszámlán, sem sehol, csak külföldön, ott nem férnek hozzá.
2012. ápr. 6. 08:49
 15/17 anonim ***** válasza:
89%
És amig a lakosság megélhetését megszoritják, épül vagy 120 futballstadion. Nincs annál fontosabb! Majd azokat esszük meg, ha nem lesz más.
2012. ápr. 6. 21:46
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a második is irta - igy kellene müködnie,csak éppen tavaly majdnem 300 % lett év végére , a tervezett 650 milliárd helyett több mint 1600 milliárd lett a vége és akkor még volt egy jó adag egyszeri bevétel is a manyup államositásából . Az idén mit fognak elvenni a már bejelentett és tervben lévö nem-megszoritások kivételével ?
2012. ápr. 7. 09:07
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy úgy van, ahogy a második írta. Ha a pénzemet előre elköltöm, az sosem vezet jóra. Fordítva kéne, előbb a bevétel, és abból költekezünk, plusz teszünk félre váratlan helyzetekre is. Ez így lenne ésszerű, nem pedig előre eltapsolni a lóvét, és akkor nem a hiányt kellene tervezgetni...
2012. ápr. 7. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!