Ez valami pro április elsejei tréfa, hogy be akarják tiltani a házasság előtti szexet? Mondjátok, hogy csak álmodtam!
bizonyíték? Két napja ezt látom minden hírportálon:) Amúgy most néztem, hogy kiadtak egy újabb nyilatkozatot:
"Meggondolták magukat: mégsem tiltanák a házasság előtti szexuális kapcsolatot". Mi ez, kabaré?:D
De amin sírva röhögtem: "Hoffmann Rózsa tudomásul veszi, hogy létezik a házasság előtti szex"
Hát tényleg? Én meg tudomásul veszem, hogy kék az ég, holnap ezt is megírják az újságban?
Süllyed, süllyed a színvonal, kérem:)
szerintem ne keverjük a szezont a fazonnal. Szerintem is egészségtelen, hogy a mai fiatalok túl korán válnak szexuálisan aktívvá - a 12 éves kor számukra teljesen elfogadható. De erre nem az a válasz, hogy tiltsuk be a házasság előtti szexet. Nem ismerem ezt a Magyar Családtudományi Társaság nevű szervezetet, de sikerült magukat kiscsikó korukban lejáratniuk.
Ez nevelés kérdése. A nevelés pedig főként a szülők reszortja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!