Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez valami pro április elsejei...

Ez valami pro április elsejei tréfa, hogy be akarják tiltani a házasság előtti szexet? Mondjátok, hogy csak álmodtam!

Figyelt kérdés
Oh, dear! Mi lett ebből az országból?
2012. febr. 27. 21:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Valami bizonyíték esetleg?
2012. febr. 27. 21:27
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Ez csak egy kezdeményezés, egy szervezet. Semmi esély rá, hogy törvény legyen belőle, és ha lenne, akkor se lenne rá esély, hogy betartassák.
2012. febr. 27. 21:29
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

link akik nem hallottak róla: [link]

Link arról, hogy a szervezet cáfolta ezt a hírt: [link]

Szóval semmi nem fog történni ilyen téren.

2012. febr. 27. 21:32
 4/16 A kérdező kommentje:

bizonyíték? Két napja ezt látom minden hírportálon:) Amúgy most néztem, hogy kiadtak egy újabb nyilatkozatot:

"Meggondolták magukat: mégsem tiltanák a házasság előtti szexuális kapcsolatot". Mi ez, kabaré?:D

De amin sírva röhögtem: "Hoffmann Rózsa tudomásul veszi, hogy létezik a házasság előtti szex"

Hát tényleg? Én meg tudomásul veszem, hogy kék az ég, holnap ezt is megírják az újságban?

Süllyed, süllyed a színvonal, kérem:)

2012. febr. 27. 21:34
 5/16 anonim ***** válasza:
Betiltani? Mégis hogyan? Lehet róla cikkezgetni, hogy ez káros, de a mai világban mindenki körberöhögi azt, aki ezt forszírozza. Maga az, aki kitalálta, az sem szexelt soha, csak a férjével? Ja, ha 16 évesen ment férjhez, akkor lehet.
2012. febr. 27. 21:43
 6/16 anonim ***** válasza:
9%
Jólesik ezt is a Fideszre kenni, nem igaz? Egyébként nem is volna hülyeség, amit ma a 16 éves gyerekek művelnek, az katasztrófa. Senki nem világosítja fel őket, fűvel fával megy a hancúr, majd egy kis élet becsúszik, nem baj, elvetetjük. Persze, nem a házasságon kívüli szex megtiltása lenne a megoldás, csak szülőnek nem kellene mindenkinek lennie.
2012. febr. 27. 21:43
 7/16 anonim ***** válasza:
90%
Hoffman Rózsa nem normális, én ezt már tudomásul vettem elég rég.
2012. febr. 27. 21:44
 8/16 A kérdező kommentje:

szerintem ne keverjük a szezont a fazonnal. Szerintem is egészségtelen, hogy a mai fiatalok túl korán válnak szexuálisan aktívvá - a 12 éves kor számukra teljesen elfogadható. De erre nem az a válasz, hogy tiltsuk be a házasság előtti szexet. Nem ismerem ezt a Magyar Családtudományi Társaság nevű szervezetet, de sikerült magukat kiscsikó korukban lejáratniuk.

Ez nevelés kérdése. A nevelés pedig főként a szülők reszortja.

2012. febr. 27. 21:50
 9/16 anonim ***** válasza:
Éppen ezt írtam, nem?
2012. febr. 27. 21:55
 10/16 anonim ***** válasza:
89%
Komolyan élnek ennyire életképtelenül hiszékeny emberek ebben az országban mint a kérdező? Sírva röhögök.
2012. febr. 27. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!